Film ma wszystko, czego potrzebuje dobre dzieło klasy Z - wielki potwór, masa wyśmienicie wyszkolonych żołnierzy, absurdalny humor i niesamowicie wyszukana potyczka finałowa. W tle przewija się też pewna miska z nachosami. Jeśli ze strachu przed wężami nie drętwiejecie jak manekin, zapraszamy na wspólny seans już w poniedziałek 11.02 o 20! :)
mam małe pytanie bo nasz zlot chyba nie wypali tzn temat umarł mam pytanie bedzie ktoś w ten weekend nad morzem "łeba" konkretnie ?
Tłumaczenie z poprzedniego seansu:
"Przyszliśmy tu po nachosy. Ale dowiedzielimy się że tu morduje coś z zoo. Tak więc idźcie stąd niewierni, a teraz trochę podukam żeby wyglądało że mówię jakąś skomplikowaną groźbę!"
Na filmwebie pisze że Film nakręcono w Sofii (Bułgaria). to tam mają pustynie jakieś czy to kolorado chyba że budżet pozwolił na wyjazd ekipy na prawdziwą porządną pustynie
Byłem w takim który mógłby wyglądać jak Tunezja, wielki kanion Colorado, albo coś w tym guście, na upartego ;)
Gdzieś czytałem ze jakaś saudyjka rozwiodła się z mężęm bo ten pod jej numerem w telefonie wpisał Guantanamo
A za pomylenie tyranozaura ze smokiem to już nawet wole nie myśleć co się stanie
ok dzięki oglądało się kilka dokumentów na ten temat ale wzbogace swoją wiedze na ten temat
Guantanamo czyli więzienie
Tak źle mu było a ona się wsciekła i zarządała rozwodu