http://tune.pk/video/2086002/b-e-a-u-t-y-dir-rino-stefano-tagliafierro
Film do obejrzenia w całości tutaj :)
To jak usprawiedliwiasz ten co wstawiłam? Bo moim zdaniem to jest ów film, jeśli jednak się nie zgadasz to chętnie się o nim dowiem więcej :) i proszę o trochę milsze odpowiedzi następnym razem, po drugiej stronie też jest człowiek. Poza tym filmweb często kłamie, nie raz jest tak, że film miał światową premierę ale fw jest w tyle i nikt tego nie zmienił.
Bo to nie jest ten film. I nie byłam jakoś szczególnie nie miła. Po prostu stwierdziłam fakt. Filmweb może i czasem się myli, ale nie w tym wypadku:
"Stephen Chbosky dostał propozycję napisania nowej wersji scenariusza"Beauty". To aktorska wersja słynnej animacji Disneya "Piękna i Bestia"." O tym ma opowiadać ten film, który - jak już wcześniej wspomniałam - nie miał jeszcze premiery.
Link, który wstawiłaś nie przedstawia typowego filmu i jest zupełnie o czym innym. Tak piszą w opisie Twojego filmu:
"A path of sighs through the emotions of life.
A tribute to the art and her disarming beauty."
Co po polsku oznacza jedynie:
"Ścieżka westchnień przez emocje życia.
Hołd dla sztuki i jej rozbrajającej urody"
Więc nie - to nie jest ten film... Radzę następnym razem się wpierw dowiedzieć co nieco o danym filmie, a potem wstawiać do niego linki.
Nie byłam jakoś szczególnie nie miła. Po prostu stwierdziłam - jak sądziłam - fakt. Film, który wstawiłaś rzeczywiście jest tym filmem. Filmweb po prostu z wiadomości przekierowuje nie do tego filmu, co powinien. Ma powstać film o tej samej nazwie nt. Disney'owskiej wersji "Pięknej i Bestii". Filmweb załączył nie ten ten link, co trzeba. Więc jednak miałaś rację - filmweb po raz kolejny się pomylił i wprowadził - zapewne nie tylko mnie - w błąd.
Właśnie dlatego wstawiłam linka, liczyłam na to, że ktoś z fw to zauważy i usunie źródło, bo to zupełnie inny film :)
Widziałam też przed chwilą, że nawet w wiadomości nt. tamtego filmu napisałaś komentarz o ich błędzie :) Dziwnie, że nie zareagowali jeszcze.
Błagam, toż to filmweb :D w rankingu reżyserów nie ma w ogóle Spielberga, figuruje tylko jako producent. Nawet nie wiem gdzie to zgłosić ale to tylko pokazuje ogarnięcie