Bestia z mokradeł

Crocodile 2: Death Swamp
2002
3,1 733  oceny
3,1 10 1 733
Bestia z mokradeł
powrót do forum filmu Bestia z mokradeł

TV4 straszy ;P

ocenił(a) film na 3

Kolejny hit! trzeba zobaczyć :P

ocenił(a) film na 3
patryk_B

Oscar dla krokodyla za helikopterowe frisby :D

ocenił(a) film na 2
patryk_B

ten film mnie obraził :) ahaha - ciężko zdefiniować gatunek tego tworu filmopodobnego :)

ocenił(a) film na 2
patryk_B

Gościom z TV4 coś się po..przestawiało w głowach, myślą że już sezon wakacyjny jest i serwują nam hiciory :D Tydzień temu też coś z krokodylem leciało, ale tamto widziałem 2 razy to już sobie odpuściłem.

To wczorajsze zasługuje na 2 za nietuzinkową fabułę (lot samolotem, który się rozbija na mokradłach, bandziory przeżywają i poluje na nich 20 metrowy rekin). Polecam!

@edit Aha to było drugą częścią tego co 2 razy widziałem, tamtemu 5 dałem bo nawet fajny był XD

ocenił(a) film na 6
ZiD0

Nie pomyliłeś filmów czasem? Jeśli widziałeś tam rekina to fajnie, ale teraz Cię uświadomię. To nie był rekin, tylko krokodyl:)

ocenił(a) film na 2
_ARMIN_

XD nie wiem czemu rekin napisałem, może dlatego że już dużo filmów o morderczych megalodonach się naoglądałem. przepraszam :D

ocenił(a) film na 6
ZiD0

Jeśi chcesz coś "dobrego" z rekinami obejrzeć weź się za "Super Shark". Jeśli Krokodylowi dałeś 2, tam napewno będzie 1:) Pozdrawiam

ocenił(a) film na 2
_ARMIN_

Ok, liczę że tvp2 albo tv4, puls, czy tele5 zaserwuje to w wakacje (albo i wcześniej!), to na pewno obejrzę :)

ocenił(a) film na 4
patryk_B

Właśnie oglądam, zobaczę co z tego wyniknie:)

Heatseeker

Z rekinów skrzatów przenosiny na krokodyle ludojady.

Tomulec

Chlapią sobie na dobranoc :D