Płaszczki wampiry atakują już dziś o 20:00 na Tv4. Chętnych na wspólny seans zapraszam do komentowania :)
W Powietrzu tez jest tlen i hel, w wodzie też jest tlen i hel.
Nie jestem pewien helu w powietrzu ;p
-To te inne substancje.
Przychodzisz rano do pracy, wywalona wywrotka piachu, pierwsze co robisz to zaczynasz w nim kopać łopatą. Typowy poniedziałek na Alasce.
Ej ej ej teoria
skoro to morskie wampiry to znaczy że to wampiry, a wampiry nie wchodzą na tereny (domy etc ) gdzie nie są zaproszone, czyżby robienie kołków w ziemi na dnie oceanu było traktowane przez wampiry jako gest zaproszenia?
Ja jestem jak Edward, dostałem się do środka twego serca, bo niczym jak Isabella pozwoliłaś mi wejść :)
Ciekawostka nr 2 Niektóre zwierzęta umierają z samotności i braku orgazmu, nie wiem jak to jest w przypadku płaszczek, ale nie warto ryzykować Pringles ;)
''Lepiej dogadać się z diabłem niz toba...'' coś mu się zapaliła lampka, mamy się bać demonicznym mocy xD?
"Nie chcę połowy udziałów, chcę połowę łodzi"
- "Dobra, ale ty bierzesz tą połowę, która jest pod wodą"
Myślałam, że połowę ludzi xD i już takie lool co za mrook nawet duszami sie dzielą sataniści jedni no
-wszystko gotowe, wszystko na miejscach?
-Tak.
no to płaszczki mogą nas bezpiecznie zaatakować w tej chwili gdy jesteśmy już bezpieczni na stanowiskach.
-Naliczyłem sześć!
(nagle wyskakuje wielka płaszczka, koleś na nią wskazuję, zjeżdża po śliskiej skórce jak po desce, strzela ze strzelby, zabija ja)
-Wciąż się liczy jako jedna!