Bez litości 2

I Spit on Your Grave 2
2013
6,1 25 tys. ocen
6,1 10 1 25112
4,9 7 krytyków
Bez litości 2
powrót do forum filmu Bez litości 2

Właśnie jestem po seansie, niestety nie był aż tak mocny jak jedynka, jednak zawiera kilka fajnych scen, szczególnie scena w toalecie dyskotekowej :) film na chwile obecną tylko w wersji ENG.

marcin90s

według mnie znacznie mocniejszy i to pod każdym względem od jedynki. dwójka jest już prawie na poziomie brutalności francuskich horrorów

ocenił(a) film na 6
francislionel

Jakiś tytuł? :P

ciastko.

no typu Najście, Martyrs

ocenił(a) film na 6
francislionel

Drugi widziałam, ale pierwszy do nadrobienia :D

ciastko.

ostatni dom po lewej......z roku 2009

sokol289

tyle że nie jest francuski.....

ocenił(a) film na 6
sokol289

No nie jest i już widziany przeze mnie :P

ciastko.

eden lake też był fajny ale już nie pamiętam czy w nim były jakieś ostrzejsze sceny........

ciastko.

nie będziesz zawiedziona jeśli lubisz naprawdę chore klimaty - mówię o Najściu

ocenił(a) film na 6
francislionel

Nie wiem jaki to dokładnie klimat, ale Martyrs mi się podobało, o ile można to tak określić przy tego typu filmach...

ciastko.

gdyby się nie podobało byśmy ich nie oglądali;) ale trzeba przyznać że jest to specyficzna przyjemność - taka sadomasochistyczna trochę:)

francislionel

trochę jak jedzenie bardzo ostrych papryczek chili

ocenił(a) film na 6
francislionel

Tak, wiem... raczej chodzilo o to, ze slowo "podoba" wyglada w tym zestawieniu dosc okrutnie ;)

ocenił(a) film na 7
ciastko.

Do Francuskich perełek typu Najście czy Martyrs dorzuciłbym także Frontieres czy Blady Strach

użytkownik usunięty
marcin90s

u
w
a
g
a
SPOILER!!!

tak, ta scena w kiblu jest moją ulubioną. koleś był gówna niewart, ale nażarł się tego, co było najbliższe jego rodzajowi. w sumie to ona sama powinna naszczać mu na twarz i bardziej go pomęczyć, ale w sumie dostał za swoje.