Bez litości 2

I Spit on Your Grave 2
2013
6,1 25 tys. ocen
6,1 10 1 25112
4,9 7 krytyków
Bez litości 2
powrót do forum filmu Bez litości 2

Trailer i opis

ocenił(a) film na 7

Trailer: http://youtu.be/vzw_EnOPSFY

Opis:

"I Spit on Your Grave 2" będzie opowiadał historię młodej kobiety imieniem Jessica (Jemma Dallender), która właśnie przeprowadziła się do Seattle i próbuje swoich sił w modelingu. Niewinna sesja zdjęciowa zamienia się jednak w koszmar. Jessica zostaje zgwałcona, poddana torturom i porwana do innego kraju. Pogrzebana żywcem, jest skazana na niemal pewną śmierć. Pomimo tego, udaje się jej uciec. Okrutnie zraniona, będzie musiała dotrzeć do najciemniejszych zakamarków ludzkiej psychiki – nie tylko, by przeżyć – ale również, by wymierzyć swą zemstę.

Premiera filmu już we wrześniu.

ocenił(a) film na 7
lukines

Już nie mogę się doczekać :)

patros45

A ja nie. Pierwsza cześć była dla mnie kiepska. Na początku zapowiadał się dobrze,ale później stał się mega średniakiem. Zemsta bohaterki do złudzenia kojarzy mi się z piłą/hostelem więc i po tym filmie nie spodziewam sie niczego ciekawego.

ocenił(a) film na 7
lukines

Z niecierpliwością czekam na dwójkę. Jedynka miała mocny przekaz emocjonalny, a to właśnie dla mnie jest najważniejsze w filmach...

Maartenmetz

trailer jest mocny :) ale czy dorówna jedynce się okaże :)

lukines

Moge tylko powiedziec ze film mega brutalny. Bylem wlasnie na swiatowej premierze I daje 8/10

ocenił(a) film na 5
lukines

szczegół, ale czy ona czasem nie mieszkała w Nowym Yorku... ? ;)