Kocham takie filmy , wręcz uwielbiam, doskonale zrobiony film , na wysokim poziomie reżyseria. Bardzo podobny , wręcz ściągnięty zupełnie tematycznie jak film Bez Litości czyli występuje pod tytułem w sieci Pluje na Twój Grób. Doskonale obsadzone role , świetna sceneria tym razem w Bułgarii. Szczerze gdy by mnie coś takiego spotkało ,gdybym był kobieta taka jak główna aktorka grająca role tej zgwałconej dziewczyny odpłacił bym tym samym , tym popaprańcom takie sam męki bym im zadał i mimo że jestem katolikiem to w tym temacie odchodzę od wartości tych bo nie można inaczej nie naucz się inaczej jeżeli nie dotknie ich podobne zdarzenie lub gorsze. To samo tyczy się i tu trochę wejdę w politykę takie mi myśli przyszły ze naszym panom z rządu powinno ie zaaplikować taka adrenalinę może by się wreszcie obudzili i zajęli sprawami narodu , państwa Polski anie patrzyli czy maja pełno i co w korycie. Tego Im szczerze życzę. Opis Tyczy się Drugiej części a umieszczam ja na pierwszej ponieważ nie ma jeszcze jej na film web. A jest to nowość. Moja Ocena to hot 10 i dodaje ten film do ulubionych. Polecam wszystkim i nie tylko a w szczególności fanom dobrego i mocnego horroru. Mój opis do pierwszej części też tu znajdziecie.
Przed chwilą na innym wpisie napisałem o spojlerach, więc nie będę się powtarzał, czy mógłbyś nie zdradzać treści filmu? To psuje całą zabawę.
Co do polityków, też bym tak zrobił, ale nie mam środków ani możliwości.
widzę w społeczeństwie frustrację...ja się dziwie politykom, że przy takim poziomie frustracji nie boją się o swoje życie...
Z filmu 30 Dni Mroku - Polecam super horror oglądam po kilka razy i jest perła w mojej kolekcji filmów.
aaaaaaaaa, 30 dni mroku to znam, zajebisty patent, że film się dzieje gdzieś tam daleko na północy, komórki nie działają i nie ma światła, dobra faza, i wszystko jest uzasadnione