Bez litości 2

I Spit on Your Grave 2
2013
6,1 25 tys. ocen
6,1 10 1 25112
4,9 7 krytyków
Bez litości 2
powrót do forum filmu Bez litości 2

Kocham takie filmy , wręcz uwielbiam, doskonale zrobiony film , na wysokim poziomie reżyseria. Bardzo podobny , wręcz ściągnięty zupełnie tematycznie jak film Bez Litości czyli występuje pod tytułem w sieci Pluje na Twój Grób. Doskonale obsadzone role , świetna sceneria tym razem w Bułgarii. Szczerze gdy by mnie coś takiego spotkało ,gdybym był kobieta taka jak główna aktorka grająca role tej zgwałconej dziewczyny odpłacił bym tym samym , tym popaprańcom takie sam męki bym im zadał i mimo że jestem katolikiem to w tym temacie odchodzę od wartości tych bo nie można inaczej nie naucz się inaczej jeżeli nie dotknie ich podobne zdarzenie lub gorsze. To samo tyczy się i tu trochę wejdę w politykę takie mi myśli przyszły ze naszym panom z rządu powinno ie zaaplikować taka adrenalinę może by się wreszcie obudzili i zajęli sprawami narodu , państwa Polski anie patrzyli czy maja pełno i co w korycie. Tego Im szczerze życzę. Opis Tyczy się Drugiej części a umieszczam ja na pierwszej ponieważ nie ma jeszcze jej na film web. A jest to nowość. Moja Ocena to hot 10 i dodaje ten film do ulubionych. Polecam wszystkim i nie tylko a w szczególności fanom dobrego i mocnego horroru. Mój opis do pierwszej części też tu znajdziecie.

sebastiannycz

Przed chwilą na innym wpisie napisałem o spojlerach, więc nie będę się powtarzał, czy mógłbyś nie zdradzać treści filmu? To psuje całą zabawę.
Co do polityków, też bym tak zrobił, ale nie mam środków ani możliwości.

ocenił(a) film na 10
Burmistrz

Przepraszam. Pozdrawiam

ocenił(a) film na 6
sebastiannycz

widzę w społeczeństwie frustrację...ja się dziwie politykom, że przy takim poziomie frustracji nie boją się o swoje życie...

sebastiannycz

Gościu masz wyj bane i masz zajebisty awatare, z jakiego to filmu?

ocenił(a) film na 10
Dedpul

Z filmu 30 Dni Mroku - Polecam super horror oglądam po kilka razy i jest perła w mojej kolekcji filmów.

sebastiannycz

ja cie lowe. ej, ty, ja sie boję tego ryja co ty masz w awatar, on mnie chce ugryżć

Dedpul

wyszarpać mienso, ot co, i to jest git

Dedpul

ja najbardziej to lubie tygodnie póżniej i miesiące póżniej, czy coś tam, chyba 28

Dedpul

aaaaaaaaa, 30 dni mroku to znam, zajebisty patent, że film się dzieje gdzieś tam daleko na północy, komórki nie działają i nie ma światła, dobra faza, i wszystko jest uzasadnione

Dedpul

trzymaj sie sebciu, jak jakiś problem to wal jak w dym

ocenił(a) film na 10
Dedpul

zapraszam do grona przyjaciół i na GG

sebastiannycz

nie no, film mocny, ale rozłożyła mnie scena, że wykopali grób w piwnicy a skrzynia spadła do kanału, i jakby nigdy nic, ten grób w piwnicy zasypali równiutko :D