Bez litości 2

I Spit on Your Grave 2
2013
6,1 25 tys. ocen
6,1 10 1 25112
4,9 7 krytyków
Bez litości 2
powrót do forum filmu Bez litości 2

w pierwszej czesci strasznie irytowala mnie glowna bohaterka.Takim glupim zachowaniem zasluzyla
sobie na to co ja spotkalo.
W drugiej czesci wiecej sie dzieje.Film jest ciekawszy.Gra aktorska duzo lepsza.Udzielily mi sie
emocje bohaterow.Moze ten film da do myslenia kobietom zeby po pierwsze sprawdzaly fotografow,po
drugie nie zacchowywaly sie jak kobiety lekkich obyczajow i przede wszystkim byly ostrozne i uwazaly
na siebie.

luckygirl23

Następnym razem zanim coś powiesz, pomyśl chwilę proszę. Czy w ogóle rozumiesz znaczenie słowa "zasłużyć" w kontekście, w jakim go użyłaś? Czy irytujące zachowanie kogoś czy nawet "głupie" jak to ujęłaś "zasługują" na gwałt, poniżenie, zadanie bólu i cierpienia drugiej osobie???

iwonka_sl

Dokładnie, zgadzam się. Jak w ogóle można powiedzieć, że ktoś zasługuje na gwałt? I to dziewczyna, która nikomu nic nie zrobiła.

Black_Mermaid

Całkowicie zgadzam się z moimi poprzedniczkami. To tak, jakby Ciebie brutalnie zgwałciła banda niewyżytych drani i ktoś powiedział, że zasłużyłaś na to, bo byłaś irytująca. Zupełnie absurdalny tok myślenia. Wg mnie takie bydlaki zasługują właśnie na taki los, jaki ich spotkał w filmie. Szkoda tylko, że w rzeczywistości żadna kobieta nie byłaby w stanie, w ten sposób odpłacić za swoją krzywdę.

luckygirl23

żadna kobieta, ŻADNA !!!!!!!! nie zasługuje na gwałt, ŻADEN facet nie ma prawa skrzywdzić kobiety, nawet gdyby latała ona przed nim nago nie ma prawa jej tknąć i każdy powinien to wiedzieć...

luckygirl23

nikt nie zasługuje na to,co przytrafiło się tej dziewczynie.

luckygirl23

hehe coś mi się przypominasz po tej genialnej wypowiedzi już gdzieś coś takiego pustego czytałem:) aaaa pamiętam jak smakuje ludzkie mięso hehe:P ale ten post genialniejszy:)

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
krzysiekk123

masz racje a jednym z nich jest Krzysiek Pietrzak ze wschodu:P lat 11

ocenił(a) film na 7
Sheena1234

wzajemnie

ocenił(a) film na 6
luckygirl23

Żal mi ciebie. Naprawdę. :(

ocenił(a) film na 7
luckygirl23

Jasne ze nikt nie zasluguje na gwalt . Pisalam tylko w kontekście filmu.po prostu mogla im uciec i nie wierzyc slepo obcym ludziom.Ale wtedy by nie bylo filmu.Chodzilo mi o to ze byla z Nej taka sierota ze szok.

Co do komentarza o lataniu nago.Dziewczyno ludzie sie oburzaja jak dziewczyna ma za krotka spodniczke i bluzke z wielkim dekoltem i z miejsca maja Ja za szmate.Wiec sie wcle nie dziwie ze faceci nie szanuja takich dziewczyn bo z miejsca zakladaja ze sama sie nie szanuje.Co za tym idzie mysla ze jak Ja przeleca to nie bedzie gwalt bo sama sie o to prosi.

luckygirl23

to, ze facet ''myśli'', ze kobieta sie sama prosi nie daje mu prawa do wpierania jej ze naprawde tego chce...! kobiece cialo czuje tak samo bol i krzywde jak i meskie, nie jest w niczym gorsze, wiec np dlaczego nagie kobiece cialo ma byc ''powodem'' do krzywdzenia a meskie juz nie? a wiec nagi mezczyzna na plazy tez jest przyzwoleniem do gwaltu dla jakiegos homoseksualisty??? glupie podejscie! poza tym miedzy mysleniem ze kobieta sie nie szanuje a okazywaniem jej ponizenia np po przez gwalt, jest wielka roznica! nadal nei daje to przyzwolenia nikomu gwaltu na drugiej osobie... to ze ktos gwalci lub zadaje bol innej osobie to patologia zakorzeniona w charej glowie tej osoby i jej nieporadnosc nad panowaniem nad wlasnymi rzadzami!!! pozatym gwalciciele czesto wlasnie lubia takie ''cnotki'' ubrane od kostek pod szyje! bo takie kobiety sa dla nich latwym celem, niesmiale, zastraszone malo pewne siebie... pomysl troche! sama mozesz byc celem psyhopaty lub gwalciciela, nigdy nie wiesz, bo np. wydalas mu sie wlasnie zbyt dumna :/ kazdy oprwaca ma cos z glowa, inaczej by tego nie zrobil.

ocenił(a) film na 7
jolka88w

patrze na avatar i co widze oczywiscie blondynke :D/dziewczyno ja mowie o filmie a nie o normalnym zyciu !

luckygirl23

tylko że tej blondynce twoimi prostackimi postami nie mówiąc o postrzeganiu życia do pięt nie dorastasz, nie potrafisz sie obronić przed nędznym wątkiem który sama założyłaś i piszesz że to tylko w filmie?:) to ciekawe jakim kobietą to ma dać do myślenia bo chyba nie tym w filmie????

ocenił(a) film na 7
orthoptera

chyba raczej Tobie:)

luckygirl23

nawet konwersji nie potrafisz prowadzic

ocenił(a) film na 7
orthoptera

nie chce mi sie meczyc palcow na rozmowe z toba.

luckygirl23

ja cie nie obrazilam nigdzie w moim komentarzu... a ty niestety mnie tak i jeszcze kierujac sie stereotypami... sama pokazlas ze nie kolor wlosow swiadczy o inteligencji...

ocenił(a) film na 3
jolka88w

zamieram jak czytam takie naiwne posty;
czy ktos zasługuje na przemoc? owszem - na przemoc zasluguje ten, kto zaczepia, kto uderzy, bo trzeba sie bronic;

czy ktos zasluguje na gwalt? - owszem nie!!! - ale laska, ktora prowokuje daje facetom sprzeczne sygnaly; i niestety - zawsze sie znajdzie facet, ktory odbierze to jako zachętę; i mozecie sobie pisac, ze facet nie ma prawa jej tknąć - tego nie podważam - ale to i tak to się bedzie działo - bo niektore laski są głupie do bólu i nie rozumieją jak to działa? palenie papierosów powoduje raka - i co? i tak ludzie dalej palą; zachowywanie się w otoczeniu nawalonych kolesi jak kur.. moze sie skonczyc gwaltem - ale co tam? przeciez jest wolnosc i kazdy ma prawo robic ze swoim cialem co chce - a wiec umierajcie sobie i bądźcie gwalcone; nad czym sie tu rozwodzic;

ja jak w nocy ide ulicą i widzę przede mną podejrzane towarzystwo (pijane, upalone), to przechodzę na drugą stronę - a nie pcham się w kłopoty

jolka88w

to jest pokolenie głupawych filmów o hanna montanie...nie dyskutuj z nią....
brak wyobraźni i empatii.

luckygirl23

Obejrzyj coś mądrego człowieku,bo widać, że takie gnioty już CI mózg chyba wyprały. Poczytaj coś ambitnego, tylko nie Pałlo Kłelo, dokształć się, bo jeśli wg. ciebie ktokolwiek zasługuje na gwałt poprzez swój sposób bycia, to jesteś tą częścią narodu, o której wspomniał kiedyś Józef Piłsudski.

ocenił(a) film na 7
Wrekonize

czyta cale forum zanim cos napiszesz

ocenił(a) film na 7
Wrekonize

P.S ciekawe co ty madrego ogladasz skoro nie pokazujesz ocen filmow :)

luckygirl23

Wystarczy zobaczyć, że ten film oceniłem na 2. A moje oceny to faktycznie, moja sprawa. Ale dzięki temu, co już widziałem i przeczytałem, nie wystawiam takim gniotom oceny "dobry". Pozdrawiam!

ocenił(a) film na 7
Wrekonize

umiesz czytac Panie mądraliński :) ?NIE WIDAC twoich ocen ;p

luckygirl23

chyba ty nie umiesz.
napisał, że celowo nie pokazuje ocen filmów.

czytanie ze zrozumieniem się kłania, ale jesli prostego filmu nie rozumiesz to czego ja wymagam.....

ocenił(a) film na 7
waleczny_kurczak_III

''Wystarczy zobaczyć, że ten film oceniłem na 2''. nie umiem czytac?zastanow sie co piszesz.

ocenił(a) film na 7
waleczny_kurczak_III

poza tym zobacz jak ocenilam ten film a pozniej udzielaj sie na forum.Dyskusja o pierwszej czesci nie tutaj powinna sie toczyc :)