Bez litości 2

I Spit on Your Grave 2
2013
6,1 25 tys. ocen
6,1 10 1 25112
4,9 7 krytyków
Bez litości 2
powrót do forum filmu Bez litości 2

powiedzcie mi

ocenił(a) film na 3

dlaczego oni nigdy nie wypluwają tych knebli które się im wsadza do ust ... ?
poza tym naprawdę nie dało się słuchać tego jak ona się wydzierała , gorszy dźwięk niż dupstep :x

ocenił(a) film na 5
mikinaw

zgadzam się :D i w ogóle dziwne lochy prowadzące wprost do kuchni w cerkwi itd.itp. ;/

mikinaw

nie chce się ''mądrzyć'' ale to po prostu film , i tak trzeba traktować niektóre sceny , z przymrużeniem oka,

oczywiście sam film jest drastyczny, i emocjonujący...

myślę ze zabicie ich w sposób brutalny i tak nie zwróci jej powrotu do dawnego poziomu psychiki,
ponieważ kij ma zawsze 2 końce, to raczej sama sobie zrobiła tym krzywdę, im też , podejrzewam ze wpadnie w obsesje zabijania mężczyzn,

a przecież chodzi o to by jej pomóc, od nowa kochać innych i a w szczególności tego jedynego , którego później może mieć.

ja nie psycholog ale na chłopski rozum , powinna szukać pomocy u rodzinny przyjaciół i psychologa, aby poczuć się być kochana i umieć kochać innych...ale na to potrzeba dużo czasu,,,,,,żeby zaleczyć taką ranę.

soory ze tak chaotycznie pisze

ps .podejrzewam ze zdanie pań , będzie trochę inne [posłucham opini]

janekgromada

ty chyba pomyliles gatunki
to nie jest dramat, zeby bohaterka brala udzial w terapii i probowala zaleczyc rany .
No psychologiem to na pewno nie jestes.
Nawet gdyby to byl dramat, co to za bzdury o poczuciu sie kochanym i umiejetnosci kochania i pokochania tego jedynego, ktorego moze miec.
jezeli juz czyms pomocy to bardziej z odbudowaniem zaufania do ludzi i umiejetnosci cieszenia sie zyciem imtymnym.
Poza tym, ukaranie sprawcow pozwala zamknac proces - winy i kary ( przy tym wcale nie sadze,ze ofiary roznych przestepstw powinny sadystycznie mscic sie na swoich oprawcach)
W przypadku tego filmu jej zemsta pozwal rowniez widzowi zamknac ten proces
mimo, ze nie jestem zwoleniczka tego typu filmow, przyjmujac jego konwencje czuje pewen niedosyt - jezeli chodzi o jej zemste
za szybko ich ukatrupila choc nie powiem, nie najlagodniej. I Anna - ja tez mogla przynajmniej zostawic przywiazano do metalowego slupa

mikinaw

Mnie bardziej ciekawi jakim cudem im się udało przetransportować ją z Nowego Jorku do Bułgarii jakieś 7.500 kilometrów.

ocenił(a) film na 7
miarara

to jest najdziwniejsze w tym filmie

miarara

Podejrzewam, ze użyli latającego dywanu lub przekopali tunel korzystając z pomocy Meksykanów ( mają wprawę ). Prawdopodobnie po wykopaniu tunelu czubek w sweterku zgwałcił ich wszystkich oczywiście kneblując najpierw. Potem zadzwonił do brata mówiąc, że nawalił znowu. Przyjechał brat i pokiwał głową " świrze, jesteś naprawdę porąbany ". Musiał schować zgwałconych Meksykanów, więc skorzystał z pomocy Hamasu ( kopali tunele pod granicą izraelską ) . Oczywiście znowu zgwałcił palestyńczyków.. Zadzwonił do brata mówiąc, ze nawalił.... Przyjechał wkurzony brat i znowu musiał kopać tunel..na Arktykę.. Kiedy skończył psychol zaczął się do niego dobierać.. Brat zrozumiał wtedy, iż tamten jest uzależniony od seksu.. Zmusił go do leczenia seksoholizmu w znanej klinice ( nie podam nazwy , by nie zostac posądzonym o kryptoreklamę ) Tam poznał Paris Hilton i zaczęli się bzykać na potęgę w układzie SM. Niestety zostali złapani i wydaleni karnie z kliniki.. Obecnie spełniają się w robieniu filmów dla dorosłych..

licho007

Nie potrzebnie się męczyłeś,bo to nic zabawnego.

ocenił(a) film na 7
mikinaw

Zdecydowanie pierwsza część lepsza...bardziej podobał mi się scenariusz samotnej kobiety szukającej zacisza w domku w lesie :)

mikinaw

Wsadź sobie taki knebel do ust i sprawdź czy zdołasz go wypluć. Tylko wsadź odpowiednio duży i wystarczająco głęboko, bo na filmach z reguły nie robią tego właściwie, by aktor nie poczuł zbytniego dyskomfortu.

cyfrowy_baron

W wersji reżyserskiej czubek wsadził jej spodnie skórzane.. Niestety skurczyły się..

ocenił(a) film na 5
mikinaw

A myślałam że tylko mnie wkurzał jej głos...