5,4 34 tys. ocen
5,4 10 1 33631
4,4 14 krytyków
Bez wstydu
powrót do forum filmu Bez wstydu

Czekam!

ocenił(a) film na 3

Czekam na film o dobrych pedofilach i wrażliwych dendrofilach, no i o smutnych koprofilach. Ich też trzeba tolerować.

Wszyscy inni, każdy równy!!

ocenił(a) film na 9
tearofmankind

No proszę jak ty się na tym wszystkim dobrze znasz. Szok !

ocenił(a) film na 3
Vivre_sa_vie

Czasami sam siebie onieśmielam !

ocenił(a) film na 3
tearofmankind

Poprawny tytuł : "Bez sensu" .
Tak to bywa gdy twórcy sięgają po skandal na siłę... bez konkretnego pomysłu. Idą na łatwiznę chcą złamać tabu i myślą, że będą zauważeni. A tu zonk, okazuje się, że film kompletnie się nie udał ... brak głębi, uzasadnienia, następstw. Zamiast tego tępawy, napalony koleś i niezdecydowana laska.

tearofmankind

Lewactwo chce wszystko "tolerować". Niedługo będą filmy o tym jak facet zakochuje się w kozie i chce zalegalizować ten "związek". Wszystko przed nami ... oczywiście w imię "tolerancji".
Pozdrowionka

użytkownik usunięty
glov00

Like it! ;) Zgadzam się z Tobą.
Również pozdrawiam

ocenił(a) film na 6
tearofmankind

Przestań pieprzyc wolaku mocherze i kim tam jeszcze jesteś

ocenił(a) film na 3
giovanni50

Pewnie jesteś jednym z tych zboków co posunęli by własną siostrę.

ocenił(a) film na 6
tearofmankind

Jestem jedynakiem
Wiesz co bym z tobą zrobił??Lepiej żebys nie wiedział

giovanni50

Zjadłbyś jego gówno? za jaką cenę dałbyś się zfilmować spożywającego takie specjały? Szukam tanich aktorów.

ocenił(a) film na 6
Moondog

Niezjadłbym gówna bo się brzydze

giovanni50

ale wlasne, spicy

ocenił(a) film na 6
Moondog

Nie
Ale jakbym dorwał pedofila to na rozgrzewke bym wyrwał mu paznokcie potem połamał ręce nogi wydłubałbym mu oczy
Kroiłbym sqrwiela i sól sypał

ocenił(a) film na 3
giovanni50

Stary, ironizowałem w temacie. Nie zrozumiałem o co Ci chodzi. Gardzę kazirodcami tak jak pedofilami.

ocenił(a) film na 6
tearofmankind

Sam już nie wiem o co mi chodzi

ocenił(a) film na 3
giovanni50

Wnioskując po tym jak zareagowałeś na moją krytykę wynaturzeń, zapewne chorujesz na jedno z nich. Wybacz ja jestem normalny.

ocenił(a) film na 6
tearofmankind

Mam nerwice natręctw

użytkownik usunięty
tearofmankind

co za zenujace rozmowy
chyba ktos nie zrozumial o co chodzi w tym filmie
rezyser chcial nas oswoic z tematem i pokazac ze problem kazirodztwa istnieje, ze obok nas zyja ludzie ktorych ten ciezki temat dotyczy, a czesto jest przemilczany, odpychany i udaje sie ze go nie ma. kto wam karze tolerowac kazirodztwo?
moze wam byc do smiechu , ale w tym momencie swiadczy to o waszej glupocie i braku jakielkolwiek wrazliwosci . takie filmy sa potrzebne i to bardzo!

ocenił(a) film na 7
tearofmankind

film o dobrym pedofilu już jest hahahah http://www.filmweb.pl/Pulapka
to teraz czekamy na film z kozą hahahhaha

damian252

chory film w chorym państwie. jestem pewna ze film o 'uczuciu' do kozy bądź innego zwierzaka też powstanie.. ;d

ocenił(a) film na 7
orianne

z kozą też już widziałem hahahaha