Czekam na film o dobrych pedofilach i wrażliwych dendrofilach, no i o smutnych koprofilach. Ich też trzeba tolerować.
Wszyscy inni, każdy równy!!
Poprawny tytuł : "Bez sensu" .
Tak to bywa gdy twórcy sięgają po skandal na siłę... bez konkretnego pomysłu. Idą na łatwiznę chcą złamać tabu i myślą, że będą zauważeni. A tu zonk, okazuje się, że film kompletnie się nie udał ... brak głębi, uzasadnienia, następstw. Zamiast tego tępawy, napalony koleś i niezdecydowana laska.
Lewactwo chce wszystko "tolerować". Niedługo będą filmy o tym jak facet zakochuje się w kozie i chce zalegalizować ten "związek". Wszystko przed nami ... oczywiście w imię "tolerancji".
Pozdrowionka
Zjadłbyś jego gówno? za jaką cenę dałbyś się zfilmować spożywającego takie specjały? Szukam tanich aktorów.
Nie
Ale jakbym dorwał pedofila to na rozgrzewke bym wyrwał mu paznokcie potem połamał ręce nogi wydłubałbym mu oczy
Kroiłbym sqrwiela i sól sypał
Stary, ironizowałem w temacie. Nie zrozumiałem o co Ci chodzi. Gardzę kazirodcami tak jak pedofilami.
Wnioskując po tym jak zareagowałeś na moją krytykę wynaturzeń, zapewne chorujesz na jedno z nich. Wybacz ja jestem normalny.
co za zenujace rozmowy
chyba ktos nie zrozumial o co chodzi w tym filmie
rezyser chcial nas oswoic z tematem i pokazac ze problem kazirodztwa istnieje, ze obok nas zyja ludzie ktorych ten ciezki temat dotyczy, a czesto jest przemilczany, odpychany i udaje sie ze go nie ma. kto wam karze tolerowac kazirodztwo?
moze wam byc do smiechu , ale w tym momencie swiadczy to o waszej glupocie i braku jakielkolwiek wrazliwosci . takie filmy sa potrzebne i to bardzo!
film o dobrym pedofilu już jest hahahah http://www.filmweb.pl/Pulapka
to teraz czekamy na film z kozą hahahhaha
chory film w chorym państwie. jestem pewna ze film o 'uczuciu' do kozy bądź innego zwierzaka też powstanie.. ;d