5,4 34 tys. ocen
5,4 10 1 33631
4,4 14 krytyków
Bez wstydu
powrót do forum filmu Bez wstydu

Gra aktorska A. Grochowskiej rzeczywiście, robi duże wrażenie. Trafnie zostało pokazane środowisko różnych grup społecznych oraz beznadziejny klimat w jakim wielu polaków mieszka. Podoba mi się również sama problematyka filmu : relacji między ludźmi i tego jak bardzo nie wiedzą czego chcą od życia.

ocenił(a) film na 5
modica

Moim zdaniem krytyka jest tu jak najbardziej zrozumiała. Najlepszy w tym filmie jest plakat. Tyle.

dreamerka

Rzeczywiście w tym wypadku to Twoje subiektywne zdanie, gdyż w mojej opinii Grochowska w dużej mierze położyła ten film. Narobili wokół filmu szumu, zwabili ludzi do kina i wyszło jak wyszło.

ocenił(a) film na 8
Binula

Popieram modica, film należy ocenić obiektywnie, a nie subiektywnie, Grochowska zagrała bardzo dobrze(moja subiektywna ocena), może wasze opinie pokierowane są tym, że to polski film. Poza tym ostatnio dostajemy w wykonaniu polskich aktorów bardzo lekkostrawną papkę, dlatego możliwe jest, że ten film był dla niektórych, mówiąc kolokwialnie za "trudny"

ocenił(a) film na 9
modica

Wiadomo temat kontrowersyjny aktorstwo wybitne moim zdaniem dobrze zagrane nie mam nic przeciwko .