Bibi Blocksberg i tajemnica niebieskiej sowy

Bibi Blocksberg und das Geheimnis der blauen Eulen
2004
6,3 296  ocen
6,3 10 1 296
Bibi Blocksberg i tajemnica niebieskiej sowy
powrót do forum filmu Bibi Blocksberg i tajemnica niebieskiej sowy

Moja kuzynka ogląda właśnie ten film w 2gim pokoju i piąte przez dziesiąte coś tam słyszę i cały czas mam wrażenie, że muzyczny motyw przewodni filmu jest niezmiernie podobny do motywu z HP.

ocenił(a) film na 10
Mortiana

No to witj w klubie!!! =) Ja na początku w ogóle nie wiedziałam, że to leci, ale moja siostra to ogladała i też przyszłam zobaczyc co leci, bo miałam wrażenie, że to HP. Zaczęłam oglądać i nie żałuję!!! Super film!! :D

ilka93

no to jest nas trzech, na pewno chcielibyscie jakos zdobyc ten film.

jak bedziecie mieli jkies namiary na "czytana" lub dub. to plz. maila :D

ocenił(a) film na 10
stachoo0

Też szukam tego filmu.Oglądałam go w TV ale już bardzo dawno.Chętnie bym obejrzała jeszcze raz.

Bibi94

ja oglądałam 2 razy ten film. Teraz oglądam właśnie końcówkę tego filmu~!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

__Cleo Sertortii13

co do soundtracku to mam identyczne wrażenie... właśnie leci na polsacie

kachaf

Dokładnie, dopiero w dalszej części utworu słychać różnicę w stosunku do HP. Trochę poszli na łatwiznę... ale, przez to soundtrack intryguje.

Adik161994

a ja bardzo chce obejrzec ten film, ale nie wiem gdzie ; /
na necie nie ma...kupić tez nie ma gdzie bo patryzłąm..ma ktoś jakieś pomysły?
ogl i mam na dvd pierwszą częśc, dawno ogl i wczoraj ponownie [mam 15 lat! hehehe ;p] ale mam wielką ochotę i potrzebę :P by obejrzeć drugą częśc...głównie ze względu na Rabię..super czarny charakterek ;D

AktorkaDD

to wie ktoś gdzie moge obejrzec ten film? ; >
Corinna Harfouch no ;3 ;D

AktorkaDD

wycofuję pytanie ; ) przed chwilą obejrzałam :D w końcu ; D
i jestem zawiedziona końcem ; / oczywiście to było oczywiste, że `zło` przegra [niestety] ale koniec Rabi...totalne przegięcie hahaha ;D xP