4,8 512  ocen
4,8 10 1 512
Blow Job
powrót do forum filmu Blow Job

Myślałam, że będzie bardziej podniecające, bo mnie nakręca patrzenie na twarz mężczyzny przeżywającego rozkosz, ale nie...W ogóle czemu tak długo? I czemu on palił? Nie rozumiem kinematografii Warhola. Teraz już wszystko można nazwać sztuką, nie ważne jakie beznadziejne to jest.

ocenił(a) film na 1
Bonnie_filmweb

Bo po seksie palaczom chce się palić. Mężczyźni są nudni. Kobiety są bardziej ekspresyjne i przez to podniecające.

Purple_Killer

Nieee...Kobiety nie są ani trochę podniecające!

ocenił(a) film na 1
Bonnie_filmweb

Bo kobiety nie są obiektywne :-)

Purple_Killer

Są obiektywne :) Ale mnie nie pociągają w ogóle :) A tak w ogóle to nie uogólniaj na swoim blogu, bo to krzywdzi kobiety.

ocenił(a) film na 1
Bonnie_filmweb

Nie chciałem nikogo obrazić na swoim blogu. Niestety mam takie, a nie inne doświadczenia i na ich podstawie buduję swój światopogląd. Może Ty jesteś inna, nie wnikam w to, mnie skomplikowana natura seksualna kobiet trochę zniechęca. Mają zbyt wygórowane potrzeby, a same od siebie mało dają mężczyznom. Nie jest to tylko moje zdanie. Mam przyjaciół i poznałem wielu innych osobników płci męskiej w swoim życiu. Wielu z nich ma takie samo zdanie, tylko że nie mówią tego otwarcie swym wybrankom.

Pozdrawiam i żegnam gorąco :-)

Purple_Killer

Ja również pozdrawiam i żegnam :) Sądzę, że gdy dojrzejesz to zdasz sobie sprawę z tego, co naprawdę jest w życiu ważne.

Bonnie_filmweb

Co prawda to prawda

Bonnie_filmweb

Dokładnie nie ma co uogólniać czy to facetów czy kobiety. Każdego trzeba poznać indywidualnie. A co do tego filmu nie oglądałem ale Twoja "recenzja" mi wystarcza by nie oglądać.