Myślałam, że będzie bardziej podniecające, bo mnie nakręca patrzenie na twarz mężczyzny przeżywającego rozkosz, ale nie...W ogóle czemu tak długo? I czemu on palił? Nie rozumiem kinematografii Warhola. Teraz już wszystko można nazwać sztuką, nie ważne jakie beznadziejne to jest.
Bo po seksie palaczom chce się palić. Mężczyźni są nudni. Kobiety są bardziej ekspresyjne i przez to podniecające.
Są obiektywne :) Ale mnie nie pociągają w ogóle :) A tak w ogóle to nie uogólniaj na swoim blogu, bo to krzywdzi kobiety.
Nie chciałem nikogo obrazić na swoim blogu. Niestety mam takie, a nie inne doświadczenia i na ich podstawie buduję swój światopogląd. Może Ty jesteś inna, nie wnikam w to, mnie skomplikowana natura seksualna kobiet trochę zniechęca. Mają zbyt wygórowane potrzeby, a same od siebie mało dają mężczyznom. Nie jest to tylko moje zdanie. Mam przyjaciół i poznałem wielu innych osobników płci męskiej w swoim życiu. Wielu z nich ma takie samo zdanie, tylko że nie mówią tego otwarcie swym wybrankom.
Pozdrawiam i żegnam gorąco :-)
Ja również pozdrawiam i żegnam :) Sądzę, że gdy dojrzejesz to zdasz sobie sprawę z tego, co naprawdę jest w życiu ważne.