6,3 61 tys. ocen
6,3 10 1 61156
7,2 53 krytyków
Body/Ciało
powrót do forum filmu Body/Ciało

Żadnej łopatologii, trochę przekrzywiona rzeczywistość, wspaniała gra aktorska. Film , na którym się nie męczyłem - czekałem na każdą scenę z niecierpliwością. Do tego uśmiałem się duże szczerzej niż na typowych komediach. Żona kopała mnie w kostkę, żebym się uspokoił. Wychodziłem z kina ze łzami w oczach i promiennym uśmiechem na twarzy. A do tego te dyskusje ze znajomymi po filmie. Naprawdę zażyłem trochę kultury z górnej półki. POLECAM!

rzekotka_2007

Typowy wpis na zamówienie

ocenił(a) film na 6
rzekotka_2007

kto ci za to płaci???

użytkownik usunięty
rzekotka_2007

@rzekotka_7
Bije fałszem od Twojej wypowiedzi.
Próbujesz z innych robić durniów a robisz z siebie. Myślisz, że ludzie tego nie rozpoznają? te czasy się skończyły... przemyśl czy warto się tak sprzedawać? efekt finansowy jest krótkotrwały... a sprzedajesz bezcenną wartość
Pozdrawiam

ocenił(a) film na 10

Ciekawe, jeżeli ktoś wyraża tu swoje zdanie to jest wyzywany od sprzedawczyków. To powiem Wam niedowiarki tak: Prawie w ogóle nie udzielam się na jakichkolwiek forach. Jednak ten film zrobił na mnie takie wrażenie (zwłaszcza gra aktorska), że postanowiłem się tym podzielić i nawet zarejestrowałem się na forum. Stwierdzam jednak, że nie warto było. Każdy ma swój gust. Ja gustów nie oceniam. Oceniam film według mojego gustu. Ale udało Wam się mnie zniechęcić - powracam do mojego biernego przeglądania internetu bez wyrażania zdania. Nie warto. Pozdrawiam.

użytkownik usunięty
rzekotka_2007

W takim razie przepraszam Cię bardzo.
Moja wypowiedź nie dotyczyła Twojej oceny filmu, nie treści a bardziej formy.
Ja wybieram się jutro do kina dlatego czytałam to forum. Bardzo cenię sobie dobre polskie kino a na to się w tym przypadku zapowiada.
Pozdrawiam

ocenił(a) film na 6
rzekotka_2007

Warto warto, ja z wielką ciekawością przeczytałam wpis kogoś kto ocenia ten film na 10. Byłam ciekawa Twojej argumentacji.

ocenił(a) film na 10
rzekotka_2007

Przepraszam Twórców filmu za mój zachwyt nad Ich dziełem. Chyba zrobiłem krecią robotę, bo dla nas Polaków jak coś jest wychwalane to na pewno nie bezinteresownie. Możemy tylko narzekać albo gnoić. Dobre bo polskie nie może być. Nie mieści się w definicji.

użytkownik usunięty
rzekotka_2007

Przeczytałam jeszcze raz swój wpis, jest ostry.. wybacz.
Z jakiegoś powodu jednak 3 osoby uległy temu samemu wrażeniu..
Tak czy owak, moim zdaniem, nie warto się wypisywać z forum bo ciekawe wypowiedzi też tu możesz spotkać i właśnie rozświetlać szaro-czarną, typową kiedyś dla Polaków - manię narzekania.
Po prostu - miałeś wejście smoka :)) - mała, sympatyczna żabko - jak mówi Twój nick.
Miłego..