Jeśli jest ktoś jeszcze kto tak uważa prosze się ujawnić. Dziękuje.
Choćbym mówił językiem ludzi i aniołów i miłość miał i tak będę niczym. Będę bełkotał, pluł naokoło, śliną szczelnie będziecie pokryci.
Gdybym mieszkał z modelką w pałacu, który na Teneryfie by stał,byłbym na wiecznym kacu
i z teneryfskich kibli wyjadałbym kał.
Gdybym wygrał na życia loterii,to bym wymykał się każdej niedzieli na Centralny do podziemi
ssać parszywe ch..e meneli. Przegrać, z..ać i zbezcześcić. Zniszczyć, upaść, debil wieczny.
Nie śpiewam pięknych pieśni. Mam w du.ie byt doczesny.
Wbijam zęby swe w balasa. Oto jest krzyżowa trasa, oto jest piętnasta stacja - Deprawacja!Deprawacja!
Gdybym grał koncert na Narodowym, chociaż tak oczywiście nie będzie,zwaliłbym konia na głowy
dzieci piszczących w pierwszym rzędzie. Gdybym wystąpił w telewizji, uczył jako geniusz i ekspert:Yyyy, yyyyyy, yyyy. Tylko tym bym rzucił tekstem.
Gdybym miał dolarów sto milionów. Mógł czynić dobro i nie być ch..em, kupiłbym kupę gnoju
za całą powyższą sumę.
Pardon, Madame!? Oto c..j na którym siadam i raczej mi nie powiesz "radam", gdy na nim siadam.
Miałem ja miseczkę mleczka,teraz pusta jest je..a miseczka.
Hej, gdzie piękne dziewczę mieszkasz?Jestem Diogenes, to moja beczka.Pokaż cycki, dostaniesz ignor. Według komisji to nie starczy, więc wolisz werbalnie rzy.nąć i oddać się ludziom dojrzalszym?
To, co mówisz jest bardzo słuszne,lecz jeśli według ciebie jestem trup i zniknął ci dawno z twarzy uśmiech, nie przeszkadzaj gdy kopię sobie grób.
Lepiej zgiąć kark, czy przegiąć pa.ę?
Z ciebie jak ze mnie zostaną kości. Do piachu pójdą dnie i noce całe i tylko trochę mnie to złości.
A gdy sp...lę już egzystencję, skreślę dokładnie cały życiorys,atrofii moje ulegną mięśnie
i wyrwę wszystek korzeń zdrowy...
Wp... aj swe czereśnie, płyń gładko czystą rzeczką. Ja znajdę w ścieku miejsce i się udławię pestką. A ty człowieku ciesz się! Niech ci nie będzie szkoda. Nie dla wszystkich jest szczęście,
ktoś musi zrezygnować.
Ło-pa-ta w łeb! Sika krew.Niech sika krew!