Chłopak z sąsiedztwa

The Boy Next Door
2015
5,5 40 tys. ocen
5,5 10 1 40439
3,7 12 krytyków
Chłopak z sąsiedztwa
powrót do forum filmu Chłopak z sąsiedztwa

czy ten film w ogóle będzie miał premierę w Polsce? Było napisane,że 30.01, a teraz nie ma nawet Polski na tej liście. Szkoda, bo Ryan Guzman :((( *_*

ocenił(a) film na 10
veernica

Własnie dobre pytanie. Czekałam na ten film, a nawet Go nie ma w zapowiedziach na stronie kina. Może ktoś wie coś więcej?

ocenił(a) film na 8
Jenn19

Kontaktowałem się z Cinema City i od wtorku można już kupić bilety :) a 30 stycznia premiera )

ocenił(a) film na 10
JLO1810195

Tylko, że u mnie nie ma Cinema City :( Jest tylko Multikino, a na ich stronie nic na ten temat nie ma.

ocenił(a) film na 8
Jenn19

A to nie wiem trzeba by się z nimi kontaktować :D

ocenił(a) film na 10
JLO1810195

Kilka dni temu napisałam do nich maila, ale nie dostałam odpowiedzi.

ocenił(a) film na 8
Jenn19

Aha no to miejmy nadzieje że odpiszą :) U mnie Cinema city za kilka minut odpisało :D

ocenił(a) film na 10
JLO1810195

Napisałam kolejnego. Też mam nadzieje, że tym razem odpiszą. Dam znać jak coś będę wiedziała.

ocenił(a) film na 10
Jenn19

Odpowiedzi jeszcze nie dostałam, ale znalazłam, że premiera w Polsce w Multikinie ma być 30 stycznia jak wcześniej było ustalone:
http://www.multikinomedia.pl/filmy/zapowiedzi-filmowe/chlopak-z-sasiedztwa/

veernica

Na początku miał pojawić się 23, potem 30 stycznia . Teraz przeczytałem na stronie tylkohity.pl, powiązanej z dystrybutorem ,że pojawi się w kinach od 17 kwietnia. Szkoda

wojtasxd

Ale lepiej późno , niż wcale

ocenił(a) film na 8
wojtasxd

Co za niedorąbany głupi tępy kraj tu nic nigdy nie ma w terminie i zawsze jesteśmy w ... murzyna. Niech się bujają w takim razie do kwietnia to już będzie na dysku z lektorem. Grosza nie zobaczą za te zasrane bilety. :( A tak czekałem ...

ocenił(a) film na 10
Prezess20

Właśnie przeczytałam na fb na polskiej stronie J.Lo i tam też podają, że w Polsce w kinach będzie dopiero 17 kwietnia. Ciekawe skąd taki długi termin. Inne filmy jakoś normalnie puszczają. Bez sensu.

wojtasxd

To się zdołowałam....... Porażka jakaś, ale wielkie dzięki za odpowiedzi!

ocenił(a) film na 10
veernica

Dostałam odpowiedź od Multikina. Piszą, że film wchodzi do kin w kwietniu i najprawdopodobniej wtedy będzie z Multikinach. Wiem, że to już wiadomo, ale chciałam, żeby było oficjalnie wiadomo.