czy ten film w ogóle będzie miał premierę w Polsce? Było napisane,że 30.01, a teraz nie ma nawet Polski na tej liście. Szkoda, bo Ryan Guzman :((( *_*
Własnie dobre pytanie. Czekałam na ten film, a nawet Go nie ma w zapowiedziach na stronie kina. Może ktoś wie coś więcej?
Kontaktowałem się z Cinema City i od wtorku można już kupić bilety :) a 30 stycznia premiera )
Tylko, że u mnie nie ma Cinema City :( Jest tylko Multikino, a na ich stronie nic na ten temat nie ma.
Aha no to miejmy nadzieje że odpiszą :) U mnie Cinema city za kilka minut odpisało :D
Napisałam kolejnego. Też mam nadzieje, że tym razem odpiszą. Dam znać jak coś będę wiedziała.
Odpowiedzi jeszcze nie dostałam, ale znalazłam, że premiera w Polsce w Multikinie ma być 30 stycznia jak wcześniej było ustalone:
http://www.multikinomedia.pl/filmy/zapowiedzi-filmowe/chlopak-z-sasiedztwa/
Na początku miał pojawić się 23, potem 30 stycznia . Teraz przeczytałem na stronie tylkohity.pl, powiązanej z dystrybutorem ,że pojawi się w kinach od 17 kwietnia. Szkoda
Co za niedorąbany głupi tępy kraj tu nic nigdy nie ma w terminie i zawsze jesteśmy w ... murzyna. Niech się bujają w takim razie do kwietnia to już będzie na dysku z lektorem. Grosza nie zobaczą za te zasrane bilety. :( A tak czekałem ...
Właśnie przeczytałam na fb na polskiej stronie J.Lo i tam też podają, że w Polsce w kinach będzie dopiero 17 kwietnia. Ciekawe skąd taki długi termin. Inne filmy jakoś normalnie puszczają. Bez sensu.