6,8 8,8 tys. ocen
6,8 10 1 8817
5,7 6 krytyków
Charlie Bartlett
powrót do forum filmu Charlie Bartlett

Mam wielka prosbe, czy zna ktos moze tytul piosenki ze sceny gdy Charlie caluje sie i pozniej traci dziewictwo w samochodzie z Susan (okolo 59 min filmu).Na plytce soundtrack (OST) nie ma tej piosenki.Moze jednak ktos z filmwebowcow zna jej tytul.Jest niesamowita.

ocenił(a) film na 8
Bartupac

Spiral beach -voodoo , tylko na specjelnej składance filmowej zawierającej dodatkowo piosenki . Do tego filmu oczywiscie.

Patrick_2

Nie chodzilo mi o ta piosenke.Voodoo jest na OST a w filmie jest troche wczesniej(dokladnie okolo 53 min scena gdy Charlie rozmawia na balkonie...).Kawalek ktory poszukuje to dokladnie scena gdy Charlie z panna zaczynaja sie calowac i wiadomo co dalej.Jest to wolny kawalek w filmie trwa krotko moze z pol minuty;naprzemian pokazuja calujaca sie parke i tlum imprezowiczow tanczoncych w zwolnionym tempie.Wydaje mi sie ze to tez Spiral Beach ale nigdzie na 2-och ich plytkach go nie ma.Naprawde troche sie jego naszukalem,ale efektow zero.Dodam jeszcze raz ze nie ma go na OST.Mimo wszystko dzieki za zainteresowanie.Moze ktos bedzie wiedzial.Pomozcie:)