Co się wydarzyło w Madison County

The Bridges of Madison County
1995
7,6 82 tys. ocen
7,6 10 1 82237
7,4 35 krytyków
Co się wydarzyło w Madison County
powrót do forum filmu Co się wydarzyło w Madison County

to płacze ale za każdym razem mocniej.Na początku ją potępiasz,ale czym dłużej oglądasz ten film to coraz bardziej ją rozumiesz..Jak spotkałabym Clinta Eastwooda to bym go uścisnęła i podziękowała mu za ten film.Clint jesteś wielki.

ocenił(a) film na 10
katrinafw

mam identyczne wrażenia co do odbioru tej postaci, pierwszy raz jak oglądałem ten FILM byłem zły na jej postać, w końcu wyjebała uczciwego i niewinnego męża po rogach, do tej pory obejrzałem ten film z 5 razy, z każdym razem coraz bardziej ja rozgrzeszając, Film po prostu niesamowity, ten cały klimat domu ,pól, samotności dwojga bohaterów, ich ukrywanie się przed światem , nie potrafię tego opisać

ocenił(a) film na 10
katrinafw

Ja ją potępiam, owszem, za to, że nie uciekła! ;)

ocenił(a) film na 8
immaqueen

Wiesz co,że ja też co oglądam ten film to jest mi przykro,iż nie pojechała z Clintem.

użytkownik usunięty
katrinafw

Ja i moja dziewczyna uwielbiamy ten film, żałuje że nie pojechała z Clintem ale też dobrze że została z mężem.

użytkownik usunięty

co za badziewie. Obiecałem sobie, że nie będę oglądał filmów eastwooda, ale zachęcony tematyka i waszymi opiniami, kupiłem i obejrzałem tą słabiznę. Nie wiem jak można było skopać tak ciekawy temat. Coś mi nie pasowało mając go w swojej kolekcji i musiałem go wyrzucic na śmieci.