Co się wydarzyło w Madison County

The Bridges of Madison County
1995
7,6 82 tys. ocen
7,6 10 1 82238
7,4 35 krytyków
Co się wydarzyło w Madison County
powrót do forum filmu Co się wydarzyło w Madison County

Książka

ocenił(a) film na 10

Co się wydarzyło w Madison County (The Bridges of Madison County ), Robert J. Waller. Film jest piękny , ale po przeczytaniu książki ... aż boli.

kwachowa

błagam,gdzie kupiłaś książkę ?ponieważ nigdzie nie mogę jej dostać,wszędzie nakład wyczerpany...

any13

ja czytam z komórki, bo nigdzie nie mogłam kupić :P

ocenił(a) film na 10
kwachowa

Jestem świeżo po lekturze książki Roberta J. Wallera i jestem nią po prostu oczarowana!!:) Jako że już wcześniej widziałam film wielokrotnie zanim zabrałam się za przeczytanie książki, stwierdzam iż jest ona wspaniałym uzupełnieniem filmu. Jej treść pozwoliła mi spojrzeć na niektóre sprawy inaczej i dowiedzieć się czegoś, czego film nie był w stanie ukazać. Celowo zrobiłam to w takiej kolejności, gdyż dzięki temu mogłam wyobrazić sobie Meryl jako Francescę i Clinta jako Roberta;) Jestem pewna,że wrócę do tej książki i do tego filmu jeszcze nie raz w swoim życiu:) Pozdrawiam i polecam lekturę!

ocenił(a) film na 10
kamanata22

nie wyobrażam sobie innej aktorki w roli Francesci , nie potrafię , Meryl zagrała ją tak subtelnie , ona nie grała ona nią była .

ocenił(a) film na 10
kwachowa

ja też sobie tego nie wyobrażam, Meryl już taka jest, że ona nie gra - ona jest tą osobą, w której rolę się wciela:) za to ją kocham,że potrafi wczuć się w postać przez siebie graną do tego stopnia,że ma się wrażenie,że nią naprawdę jest...