Jestem świeżo po obejrzeniu tego dramatu i muszę powiedzieć że jeszcze żaden dramat tak mnie nie wzruszył jak ten. Będę konsekwentny i wychwalę moją ulubioną Meryl. Kolejna fantastyczna rola. Od zmęczonej życiem gospodyni do kobiety spełnionej i zakochanej. Cudownie balansowała po obu tych postaciach. Scena w samochodzie i jej ból w oczach wpisałbym do kanonu najlepiej zagranych ról wszechczasów. Clint Eastwood także spisał się znakomicie. Choć przy Meryl to trudne. Serdecznie polecam. 10/10
Rowniez przed chwilą zakonczylem oglądać ten dramat... Eh nie mam slow aby wyrazic to co widzialem. Prawdziwa historia z zycia, ktora porusza serca. Genialna Meryl, swietny Eastwood...
Obecnie jestem na etapie oglądania wszystkich produkcji z moją kochaną Meryl, ale ten film zaliczam do kanonu bezbłędnych.. solidne 10/10, ba! dalbym więcej gdyby się dało.. za te ostatnie 20 min wylanych łez, za calokształt i fantastyczną grę aktorów, za ból w oczach, ktory odczuwałem na wlasnej skorze szczerze.... Dziękuję za to piękne kino. POLECAM!