Co się wydarzyło w Madison County

The Bridges of Madison County
1995
7,6 82 tys. ocen
7,6 10 1 82237
7,4 35 krytyków
Co się wydarzyło w Madison County
powrót do forum filmu Co się wydarzyło w Madison County

Ta kobieta kompletnie nie nadaje się do tej roli. Żadna gospodyni domowa nie może być tak piękna. Przez nią nie mogłem skoncentrować się na filmie.

A tak na poważnie to świetny film o miłości ale bez banałów. Meryl i Clint zagrali jak zwykle doskonale.

ocenił(a) film na 9
Hyde911

Nie uważam Meryl za piękną. Ma w sobie coś ciekawego, ale według mnie nie jest piękna. No i czemu dyskryminujesz gospodynie domowe? ;)

ocenił(a) film na 10
mrs_robinson

piekno to pojecie wzgledne panowie/panie

ocenił(a) film na 10
johnnydeepp

Meryl jest najpiękniejsza. Ale to moje skromne zdanie. :)
Film cudo. Mój najulubienszy.

ocenił(a) film na 9
Hyde911

Streep piękna?
Hyde911 gdzie ty masz oczy...

ocenił(a) film na 9
Le_Cinema

Ona jest piękna na swój sposób. Nie można myśleć, że tylko ten jest piękny, kto ma ładną buzię. Wystarczy, że ma się w sobie coś co przyciąga, może to być mała część ciała, nos, oczy, kości policzkowe, a wtedy wiele osób uzna tą osobę za piękną.

ocenił(a) film na 10
Le_Cinema

Na swoim miejscu... Meryl Streep jest piękną kobietą!

ocenił(a) film na 9
tomaszdarwin

nazywanie merylki s. piękną, to jak nazywanie jarka k. przystojnym...

ocenił(a) film na 8
Le_Cinema

To kwestia gustu, na pewno brzydką kobieta nie jest ;)

ocenił(a) film na 10
Hyde911

Piękno to nie tylko to, co widać gołym okiem, to coś więcej... Dusza, serce, jakaś niesamowita aura, wrażliwość itd... Meryl ma to wszystko, jest po prostu cudowna:)
A co do filmu zawsze wzrusza, pięknie i niebanalnie opowiedziana historia miłosna z wyśmienita grą aktorska:)

Hyde911

Mnie zawsze zachwycał jej szczery śmiech:)

ocenił(a) film na 8
Ewakrus

podpisuje się pod tym rękami i nogami uwielbiam Meryl każdy film z jej udziałem to dla mnie dzieło sztuki. W każdej roli jest taka prawdziwa, wiarygodna i naturalna. To moja ulubiona aktorka nie ma sobie równych ! Film wzruszający i piękny popłakałam się na końcu. Przepiękna historia niespełnionej miłości. polecam tym co nie widzieli!

madziamisio3

Nie oglądałam filmu
ale uważam że Meryl jest śliczna
jest wspaniała aktorką piosenkarką :D

ocenił(a) film na 8
poxx

Każda kobieta jest piękna, Tylko jednemu może się podobać a drugiemu nie. To kwestia gustu. Mnie osobiście Meryl się nie podoba chociaż nie uważam ja za brzydką kobietę.

ocenił(a) film na 10
konridek

Przynajmniej nie zrobiła z siebie silikonowej wydmuszki jak to jest obecnie w modzie w Holiłódzie. Zauważcie, że nadal ma ten sam krzywy nos! Mało teog, ona się jeszcze się nim szczyci :) Nota bene, zauważyliście jak ona w "Co się wydarzyło" sepleni i to jeszcze z włoskim akcentem - to jest dopiero mistrzostwo warsztatu!
Pozdrawiam.

użytkownik usunięty
Hyde911

piękna? fakt, ale to co powiedz o Betty Draper w Mad Menie?