5,5 15 tys. ocen
5,5 10 1 14515
3,6 5 krytyków
Crossroads - Dogonić marzenia
powrót do forum filmu Crossroads - Dogonić marzenia

4/10

ocenił(a) film na 4

Już dawno go oglądałam jako wierna fanka Britney Spears( miałam na jej punkcie bzika), wtedy byłam urzeczona tym filmem, ale kiedy to był parę lat temu, jak byłam jeszcze nastolatką. Z perspektywy czasu myślę, że film jest nawet nawet. Chodź Spears zagrała okropnie. Ten film też ma fajny wątek. Za to teraz nie przepadam za Britney, cóż wyrosałam z tego...

ocenił(a) film na 6
Daniela_Lujan_87

A ja nie wyrosłem, choć ślepy nie jestem, i mam świadomość że to co ona prezentyje to 100% kiczu i komerchy. Mnie to jednak nie przeszkadza. Nie jest to przecież najgorsza wiocha. Są o niebo gorsze. Nara.

ocenił(a) film na 6
Daniela_Lujan_87

Film oczywiście fatalny. Oceniam nieco wyżej niż ty, ale tylko ze względu na udział Zoe Saldany 5,5/10. Pozdro.

Daniela_Lujan_87

bi a teraz zrobila sie z ciebie stara gruba baba znudzona zyciem pozdro

ocenił(a) film na 4
guga_buzka

wiesz życie mnie nie nudzi bo gdy go ma się nie wiele, każdy dzień jest wyjątkowy :)

ocenił(a) film na 8
Daniela_Lujan_87

mam 16 lat, nie przepadam jakoś tak szczegolnie za Britney Spears, ale film mi się podoba.
Ciekawa też jestem jak go ocenie za kilka lat ;)

soophie

Pamiętam jak poszłam na niego jaka wielka fanka Britney...(jak jeszcze grała pop...) dokładnie 12 lat miałam ;) i strasznie mi się podobał (w końcu idolka tam grała), może go kiedyś obejrzę, ciekawe jakie zrobi wrażenie 10 lat później.