jeśli mogę odpowiedziec na to pytanie:
Lola wyprowadziła się do Dantego(tego śpiewaka), a Suzie była światkiem zabierania swojej dozorczyni przez policje, rozpłakała się i poszła do Cezara. Do teatru zaczęLo przychodzic coraz miej osób i Suzie śpiewała tylko z Dantem. Potem on zaczął ją szantażowac i pow że ją wyda, teatr został zamknięty. Suzie zbierała z cyganami pieniądze, podczas przyjęcia na którym byli naziści i Lola z Dantem, Dante wyznał oficerowi,że jest ona żydówką. Lola na spotkaniu z Suzie dała jej bilet na statek do ameryki, którym miały popłynąc następnego dnia. Wieczorem Cezar przychodzi do Suzie i czule się żegnają, suzi zasypia w jego objęciach, a Cezar płacze. Następnego ranka Suzie wypływa, Lola na statku poznaje bogatego, starszego gościa, który obiecuje zabrac je obie do Hollywood. Po przyjeżdzie do USA Suzie szuka ojca, najpierw wśród żydow, potem dowiaduje się że jest sławnym producentem musicali, lecz jest ciężko chory. Odnajduje go w szpitalu i już jako Fergele śpiewa mu. The End. Nie pyt mnie czemu Cezar nie popłynął z nią, bo też tego żałuje. Johnny Depp w tej roli robi na mnie DUŻE wrażenie. pozdr:*