PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=280353}

Człowiek na krawędzi

Man on a Ledge
2012
6,8 71 tys. ocen
6,8 10 1 70820
5,8 18 krytyków
Człowiek na krawędzi
powrót do forum filmu Człowiek na krawędzi

8/10 za zakonczenie

użytkownik usunięty

zakończenie mogłobyc jednak trochę bardziej dramatyczne, po tak wielu akcjach zbyt ładnie
się to skończyło. Ale ogólnie mi sie podobał ;)

mi tam się podobało zakończenie, co prawda było bardzo "happy". Ale na to czekałem cały film :D

użytkownik usunięty

Zgadzam się - zbyt ładnie się skończyło. Najgorsze było odebranie Harrisowi tego diamentu... Przecież Harris to gość z jajami, a dał sobie odebrać go beż żadnej walki, jak posłuszny pies. Straszny zawód. No i ostatnia scena w barze to też przesada wg mnie.

ocenił(a) film na 7

Najbardziej żałosne w tym filmie było to jak po skoku, żaden glina w ogóle się nim nie zainteresował. Gość, skoczył, spadł i sobie pobiegł jakby nigdy nic... a film się naprawdę genialnie zaczął i przez długi czas trzymał w napięciu, ale potem... scenarzyści sobie poszli na łatwiznę...

użytkownik usunięty
forzamilan1

Oglądnąłem ten fragment drugi raz i:
-policjanci nie reagowali jak skoczył, bo jeszcze odgradzali tłum, który się rzucił nagle do tego "balonu-platformy"
-policjanci (oprócz tego jednego) nie reagowali jak walnął tego sługusa Harrisa, bo też odgradzali tłum
-Harris nie walczył, jak ten mu wyjmował diament, bo był ogłuszony po prawym sierpowym

No ale oczywiście podtrzymuję swoje zdanie w 100%, że kiepsko to wyszło strasznie. Zgadzam się - mogli dopracować końcówkę.

ocenił(a) film na 3

Mogliby go też nie zacząć kręcić.

użytkownik usunięty

O właśnie jeszcze ta ost scena w barze dramatyczna -,-
Poza tym farty, ze goscu z takiej wysokosci wycelowal dokładnie w ten cały balon :)
nie lubię takich zakończeń.