Człowiek na krawędzi

Man on a Ledge
2012
6,8 71 tys. ocen
6,8 10 1 70895
5,7 12 krytyków
Człowiek na krawędzi
powrót do forum filmu Człowiek na krawędzi

Wiec panowie i panie idac do kina spodziewałem sie naprawde dobrego filmu no bo fabuła wydawała sie swietna wlasnie pomysł na taki film przyciagnał mnie do kina teraz juz wiem ze niepotrzebnie szkoda kasy aby ogladac faceta na parapecie który w nudny sposob toczy dyskusje z negocjatorem i nadzoruje kradzierz uczac wpólników przez słuchawki jak maja rozbrajac kolejne zabezpieczenia ale skad on wie jak niewiem:).Skazany został rownierz w dziwny sposob bez znjacznych dowodów,diament ponac pociał i sprzedał niby komu gdzie ta kasa za sprzedaz diamentu ukrył w pawlaczu nad kiblem w domu czy gdzie dla mnie niewyjasnione sprawy.przez 70% filmu gos gada w nudny sposób z negocjatorkom a reszte filmu biega po pietrach kilka razy skoczy z dachu na dach a rozwiazanie jest proste jeden dobry skok z 300 metrów i załatwione .ocean 12 z cloneyem to majstersztyk który tworcy czlowieka chcieli nasladowac niestety z opłakanym skutkiem.ale obejrzyjcie sami i ocencie ale nie idzcie do kina obejrzyjcie w domu lepiej inaczej kase przeznaczyc.

ocenił(a) film na 8
mastafaraj

Film jest bardzo dobry a Ty jak opowiadasz gangreniaku film to oznacz Spoilerem.

ocenił(a) film na 2
napiorek12

Sorki masz racje jestem nowy na filmweb.Ale jak by niepatzrec film slaby bardzo słaby fabuła zapowiadała sie znacznie lepiej:).pozdro

ocenił(a) film na 8
mastafaraj

Ja byłem wczoraj w kinie na nim i nie żałuje ani grosza wydanego na bilety. Trzyma w napięciu do końca. Jak dla mnie 8/10

napiorek12

popieram, dobre kino, emocje, genialna fabuła 9/10

użytkownik usunięty
mastafaraj

No film koszmarnie nudny i przewidywalny, przyznaję rację.

ocenił(a) film na 2

oczywiscie to moje zdanie ale z takiej ciekawej fabuły mozna było zrobic swietny film niestety niewyszlo.pozdrawiam

mastafaraj

Dzieki panownie za informacje. Planowałem iść na niego do kina, ale po waszych opiniach wolę poczekać i obejrzeć go w domu na DVDRipe :)

ocenił(a) film na 1
mastafaraj

racja jak grubas z fletem!

ocenił(a) film na 2
schiz

Zgadzam sie schiz niewiem tylko co znaczy grubas z fletem ale napewno lipa:)

ocenił(a) film na 1
mastafaraj

grubas z fletem znaczy "w najwyzszym stopniu" :0

mastafaraj

jak dla mnie świetny film, jeden z lepszych amerykańskich filmów akcji jaki oglądałam
!! nie żałuję kasy wydanej na bilety i chętnie obejrzę jeszcze raz :D

natalian2

To jest właśnie klucz: "jeden z lepszych amerykańskich filmów akcji" i to jest raz. A po drugie zależy, czy idziemy do kina, czy na film.
Oceniając bezwzględnie i w kategorii film jako, nazwijmy to, sztuka, to może i słaby film. Natomiast jeśli chodzi o kategorię "rozrywka" i porównanie z innymi filmami sensacyjnymi rodem zza oceanu, to jest dobrze.
Dlatego ja dopisuję się do tych, którzy nie żałują wydanych pieniędzy.

ocenił(a) film na 7
mastafaraj

Ja też myślałam, że na fajny film idę.
I się nie zawiodłam !

ocenił(a) film na 5
moniak92

...tak jak i ja, pozdrawiam

ocenił(a) film na 7
mastafaraj

Również się dołączam, po przeczytaniu recenzji myślałem że to będzie naprawdę dobry film, bo pomysł był nawet, nawet, ale niestety czegoś tu zabrakło, nie powiem żebym się nudził oglądając go, ale to nie było to czego się spodziewałem. Film był bardzo przewidywalny, a zakończenie po prostu nudne i schematyczne

ocenił(a) film na 6
mastafaraj

PISZ 'SPOILER' !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ocenił(a) film na 1
ssatan_2

jaki tam spojler, to wiadomo chyba po kwadransie max lub wczesniej

użytkownik usunięty
mastafaraj

Ja z kolei spodziewałem się że film będzie słaby a był bardzo dobry :)

ocenił(a) film na 1

tiaaaaaaaaaa byl .........dla 8 latkow chyba

użytkownik usunięty
schiz

Nie dla 15 letnich a co spodobał ci się :D

ocenił(a) film na 1

dla wyrobionego widza to szajs.
dla malolatow do 15 r.z to genialne.

schiz

to powinien ci sie podobać. Bo może wyrobienie to ty masz ale raczej nie takie jak powinieneś. Najbardziej wyrobiłeś się w bluzganiu i obrażaniu innych. A to że nazwałeś siebie wyrobionym widzem jest dość śmieszne :)

użytkownik usunięty
schiz

wyrobione to ty masz kakaowe oko

mastafaraj

Zgadzam się. Historyjka grubymi nićmi szyta, nic się nie kleji, no i ta końcówka. Happy End lol!!!

mastafaraj

Poza tym się mówi Panie i Panowie:-P