Jak to możliwe że w 24h z 5,9 wskoczyło na ponad 7? Czyżby administracja FilmWeb'u bała się oskarżeń o rasizm? :D
Bo rasiści tacy jak ty ocenili na 1, a teraz oceniają normalni ludzie,jak ci napisał kolega wyżej.
Ty oceniłeś na 10 to znaczy że jesteś fanatykiem ludzi z ciemniejszą karnacją? Oceniłem na 1 bo mi się strasznie nie podobał a nie ze względu na to że jestem rasistą, bo nie jestem :)
Oczywiście, że tak bo siła argumentum aż bije od ciebie xd.
Rasista zawsze będzie rasistą a ich oceny nie mają znaczenia gdyż film ma rewelacyjne recenzje i broni się sam, nie mówiąc o tym, że ma świetne wejście w kinach.
Oceniłeś film na 1 bo ktoś ci kazał lub udajesz super fana DC. Konto założone 9 lutego, 16 ocen filmów z czego 3 DC minimum ocena 8, Pantera 1 a reszta filmów wyszukana dla picu z oceną na chybił trafił. Powiem ci krótko, oceny takich jak ty nic nie znaczą, a wasze żałosne próby zaniżenia ocen filmom znaczą tyle co nic więc przestań się kompromitować i skasuj konto.
Tak bo twoje oceny są warte tyle co powietrze w słoiku : ) Tak konto założyłem specjalnie rok temu żeby wystawić 1 Czarnej Panterze, puknij się w łeb :) Mam ocenione 8 filmów bo nie jestem jakimś maniakiem filmowym? Sorki, ale mam też życie prywatne w przeciwieństwie do ciebie nerdzie, 3 z 8 hmm zastanówmy się dlaczego może dlatego że lubię DC? Chociaż tak teraz pomyślałem pewnie trochę wzrok ci się popsuł od oglądania takich gówien jak "Czarna Pantera" I nie zauważyłeś że jest tam rok 2017 a nie 2018 ewentualnie nie wychodzisz ze swojej piwnicy i nawet nie wiesz który mamy rok :)
To , że Czarna Pantera jest o wiele lepszym filmem niż Twoja Liga Sprawiedliwości. Moze jeszcze napiszesz ze Batman vs Superman to film który zasługuje na 9 ?