Czas zapłaty

Welcome to the Punch
2013
6,1 12 tys. ocen
6,1 10 1 11999
5,5 4 krytyków
Czas zapłaty
powrót do forum filmu Czas zapłaty

Nie sugerujcie się oceną średnią, gdyż trzeba wziąć pod uwagę to, że oceny wystawiają też osoby, które nie są zwolennikami filmów kina akcji. Dobrze, że nie zasugerowałem się średnią oceną. Świetny jak zwykle Mark Strong, nawet mało denerwujący James McAvoy i kino sensacyjne coś na wzór produkcji europejskich. Polecam 8,5/10

sekal24

To nie jest film akcji. Bardziej kryminał sensacyjny i z tego co wiem to film jest brytyjski więc ten Twój "wzór" całkiem celny.
Film jest przede wszystkim ciekawy, zaskakujący, inteligentny nawet, choć ta strzelanina w hotelu raczej naciągana, i to że Lewinsky w różnych dziwnych momentach wyskakuje ze strzykawą jak przedramię żeby przypomnieć wszystkim, że ten zły jest zły bo go postrzelił... Ogólnie to 7/10

ocenił(a) film na 8
nikone

Powiedz mi, co wniósł twój komentarz do mojego po za tym, że uważasz, że to nie kino akcji, a sensacyjne i że jest produkcją brytyjską, a po za tym potwierdzasz to co napisałem. Nie masz z kim porozmawiać, jesteś samotny, masz jakieś problemy, że musisz się przyp..rdolić o byle pierdołę?