Czas zapłaty

Welcome to the Punch
2013
6,1 12 tys. ocen
6,1 10 1 11999
5,5 4 krytyków
Czas zapłaty
powrót do forum filmu Czas zapłaty

Nadaje się ewentualnie na koniec imprezy, kiedy nikt nie kojarzy co się dzieje.
Kolejny film, w którym tfurcy doszli do wniosku, że wystarczy znaleźć dobrą scenografię, podkolorować zdjęcia (tu mamy chłodno - matrixowe klisze) a reszta zrobi się sama. Niestety, reżysera nie zastąpi żadna postprodukcja. Brak napięcia, żenujące sytuacje rodem z chińskich filmów kung fu (bohater jest ostrzeliwany w łazience, całe ściany w dziurach, ale, szczęśliwie, wokół niego nic, nawet odłamka) i ogólne wrażenie, że nikomu się nie chciało robić tego filmu. Szkoda czasu a już brońcie bogowie w kinie!!

ocenił(a) film na 5

film wygląda wizualnie nieźle, obsada też ciekawa, a jednak historia mnie nie porwała, dużo gadaniny pełnej "napięcia" i jakoś się nie chce się śledzić dalszych losów bohaterów. Coś nie zadziałało, a zapowiadało się bardzo fajnie.

ocenił(a) film na 8

Pisze się "twórcy", a nie "tfurcy". Czy tak ciężko skończyć wieczorową podstawówkę? Byłbyś wykształcony, pisałbyś lepiej.... I w ogóle.

użytkownik usunięty
Longhos

Zasadniczo nie rozmawiam z reprezentantami twojej grupy (agresywni debile), ale zrobię wyjątek dla potomności. Otóż słowo "tfurcy" wywodzi się ze stareńkiego dowcipu - "tfurca przez duże tfu". Drobiazg taki, nie musisz znać, w końcu twoja grupa (agresywni debile) to niedawny zrzut z choinki a żart jest wiekowy : )
Bez odbioru.

ocenił(a) film na 8

"Fylmz", weź jakieś antydepresanty. Wyrażasz się jak bohater z "Taśm", a ujmując to prościej i krócej, jak zwykły cham i buc. Zawiodłeś mnie, nie sądziłem, że mała niewinna prowokacja tak cię wqurwi.
A na sam koniec, jeśli już piszesz o jakimś filmie, to miej dystans i nie wytaczaj ciężkich przeintelektualizowanych dział na zwykłą w końcu produkcję określonego gatunku. Rychłego powrotu do zdrowia i do równowagi psychicznej życzę.