Czas zguby

Kaal
2005
5,1 461  ocen
5,1 10 1 461
Czas zguby
powrót do forum filmu Czas zguby

Zdecydowanie wolę oglądać filmy, w których Shahrukh Khan gra, niż te przez niego produkowane...

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
ocenił(a) film na 10
Anaru

Mnie się ten film baardzo podobał! Znakomite zdjęcia, całkiem nieźle budowane napięcie. No i mroczny Ajay Devgan!

Anaru

kiedy obejrzałam początkową piosenkę byłam pełna zapału by oglądać ten film, po 30 min już miałam wyłączyć ale postanowiłam, że jednak go obejrzę, 2 część muszę przyznać była fajna, adrenalinka była i się akcja rozkręciła... Ale zgadzam się z Anaru jednak wole komedie romantyczne,dramaty z Shahrukh Khan-em...
Początkowa piosenka była świetna ale trochę taka dziwnie bo to był taki horror... Ale i tak mi się podobała...

ocenił(a) film na 2
Anaru

Niestety mi film sie nie podobał. Był strasznie nudny ani nie bylo w nim akcji ani nie był to horror(no chyba ze dla 13 latków:P).
Pierwszy raz widze tak dobrze nakręcony (ładne ujęcia, niezła muzyka) film który aż tak przytłacza nudą.
Co prawda kilka ujęć było niezłe ale to nie uratowało filmu. No i rzeczywiście jak grał ajay robilo się ciekawiej ale dla mnie była to niestety strata czasu. Szczerze nie polecam.

ocenił(a) film na 7
Anaru

Mi film się bardzo podobał trzyma w napięciu świetne sceny z tygrysami aktorzy pierwsza klasa ale ta piosenka wogole mi nie pasowała do filmu

ocenił(a) film na 8
Riya22

Fabuła tak sobie, ale sceny przyrody i zwierząt rewelacyjne

ocenił(a) film na 1
afisiafisia

I dlatego dałaś/eś aż 8?