Cztery pokoje

Four Rooms
1995
7,4 143 tys. ocen
7,4 10 1 143123
6,2 41 krytyków
Cztery pokoje
powrót do forum filmu Cztery pokoje

Mam pytanie czy w czwartym pokoju jednym z lokatorow byl Bruce Willis czy aktor bardzo podobny? <:-D> Film supr nawet sie nie spodziewałam aaahahaha te dzieciaki ze " smierdzacymi stopami " i dziwka w materacu mnie rozwaliły aaahahahahahah pozdrawiam i polecam !

ocenił(a) film na 7
struna_janis

Bruce Willis nie został wymieniony w napisach końcowych, gdyż nie chciał dostać gaży za rolę w tym filmie. Pojawił się w "Czterech pokojach" tylko dla zabawy, jako że jest ulubieńcem Quentina Tarantino. Stowarzyszenie Aktorów Filmowych (Screen Actors Guild, SAG) zgodziło się nie pozywać do sądu Willisa za ten pomysł, jeśli zgodzi się nie być wymienionym w napisach końcowych

ocenił(a) film na 8
dimian

:o...a jednak! na próżno szukalam jego nazwiska w napisach koncowych :-D a to ci psikus dzieki wielkie pozdrawiam :-)

struna_janis

A wystarczyło spojrzeć na obsadę wymienioną na filmwebie :P

ocenił(a) film na 7
dimian

A za co mieliby go pozwać?

ocenił(a) film na 9
struna_janis

Bruce Willis wystąpił w Czterech Pokojach :]

Gid

nie gadaj

ocenił(a) film na 7
Leon_B_Fink

I Salma Hayek też. Jest przecie wymieniona w czołówce.... a nie widać jej w filmie. Gra ona bowiem tancerkę w telewizji, którą ogląda dzieciak Banderasa. A może ktoś mi powie: Co to za babka na plakacie między Banderasem, a Rothem? Hę? A to ci dopiero psikus :)

Bloody_Hell

a niech mi ktoś powie czy Chester to homoseksualista ?

ocenił(a) film na 7
Bloody_Hell

Odkopuje ten temat bo jestem archeologiem.A ta babka między Banderasem a Rothem ( o ile już nie dowiedziałeś :D ) to Marisa Tomei.