Dżungla

The Wild
2006
6,2 29 tys. ocen
6,2 10 1 28688
4,3 6 krytyków
Dżungla
powrót do forum filmu Dżungla

10/10 :)

ocenił(a) film na 10

polecam wszystkim tym co jej nie ogladali!!! kupa smiechu, fajne teksty któse same w uszy wpadaja dla mnie rewelacja dawno sie tak nie usmialam z zadnej bajki jak z tej :)

ella22125

No cóż, ja mam trochę inne zdanie na temat tej bajki :).
Przeczytałam tyle pochlebnych opinii na jej temat na tym forum, że postanowiłam obejrzeć. I niestety, zawiodłam się. Właściwie to przez większą część filmu nudziłam się i praktycznie żadne teksty ani sceny mnie nie śmieszyły.
Myślałam, że "Dżungla" chociaż trochę będzie podobna do "Madagaskaru", na którym momentami wprost płakałam ze śmiechu, a tu klapa.

ocenił(a) film na 6
Dzasmin

ja tez sie zawiodlem i wzasadzie zastanawiam sie co w tej bajce bylo takiego dobrego ze niektorzy sie tak nia zachwycaja jak dla mnie to przecietniak Jest naprawde sporo lepszych filmow animowanych...

ocenił(a) film na 7
Sasayga

Dżungla to film równie dobry co inne produkcje tego typu. Może nie wybija się fabułą ponad za to gagi ma równie śmieszne... poprostu nic dodać nic ująć :)
Wyróżnikiem tej produkcji jest sama animacja, która jest jak dotąd najlepiej dopracowaną animacją zwierząt. Widać wielki wkład autorów, grafików w sukces filmu.