polecam wszystkim tym co jej nie ogladali!!! kupa smiechu, fajne teksty któse same w uszy wpadaja dla mnie rewelacja dawno sie tak nie usmialam z zadnej bajki jak z tej :)
No cóż, ja mam trochę inne zdanie na temat tej bajki :).
Przeczytałam tyle pochlebnych opinii na jej temat na tym forum, że postanowiłam obejrzeć. I niestety, zawiodłam się. Właściwie to przez większą część filmu nudziłam się i praktycznie żadne teksty ani sceny mnie nie śmieszyły.
Myślałam, że "Dżungla" chociaż trochę będzie podobna do "Madagaskaru", na którym momentami wprost płakałam ze śmiechu, a tu klapa.
ja tez sie zawiodlem i wzasadzie zastanawiam sie co w tej bajce bylo takiego dobrego ze niektorzy sie tak nia zachwycaja jak dla mnie to przecietniak Jest naprawde sporo lepszych filmow animowanych...
Dżungla to film równie dobry co inne produkcje tego typu. Może nie wybija się fabułą ponad za to gagi ma równie śmieszne... poprostu nic dodać nic ująć :)
Wyróżnikiem tej produkcji jest sama animacja, która jest jak dotąd najlepiej dopracowaną animacją zwierząt. Widać wielki wkład autorów, grafików w sukces filmu.