6,2 25 tys. ocen
6,2 10 1 24842
6,0 4 krytyków
Death Race 2
powrót do forum filmu Death Race 2

Błąd w filmie

ocenił(a) film na 4

Jak to się stało, że ta telewizja miała podczas pierwszego wyścigu nakręcone i puszczała przedstawienie każdego zawodnika (wraz z samochodem którym jechał), jeżeli startowało na początku z 50 kierowców i teoretycznie każdy mógł siedzieć w innym samochodzie. Nie mogło to być dokręcone później, bo niektórzy nie przeżyli pierwszego wyścigu.

Na filmy rozrywkowe patrzę inaczej niż na inne i za dużo od nich nie oczekuje, ale ten mnie nie przekonał. 4/10

ocenił(a) film na 1
lkz

dokladnie na to samo zwrocilem uwage. Zaraz dokoncze ten shit. 1/10

samus3k

Startowało ich 18 a wsiadło w auta 9 gwoli ścisłości, ale owszem jest fatalny błąd. Od razu to zauważyłem. Może to dlatego kategoria filmu to SCI-FI ? :D Film mnie nie przekonał. Wszystko takie jakby sztucznie zrobione.. te eksplozje na przykład... O niebo lepiej zrobiona była jedynka, jeśli chodzi o efekty. Nie oglądało się jednak aż tak źle. Stąd moja ocena 5/10.

ocenił(a) film na 5
Zerrikanin

moja ocena to również 5/10. miało być 4 ale za scene z koncowki (mozliwy spoiler) jak pewien ktos zostaje rozmalowany na scianie urosla o 1 (koniec spoilera)

lkz

Jakby się uprzeć, to mogli zrobić wszystkie możliwe warianty, podczas wyścigu odrzucić te, które się nie zgadzają i voila ;)

Grishark

Aha czyli kręcili to 18 x 9 = 162 razy .... szmira 3/10

ocenił(a) film na 8
Herlak

tutaj trzeba by silnie zastosować albo rachunek prawdopodobieństwa xD