Deuce Bigalow: Boski żigolo w Europie

Deuce Bigalow: European Gigolo
2005
6,0 21 tys. ocen
6,0 10 1 21377
2,8 4 krytyków
Deuce Bigalow: Boski żigolo w Europie
powrót do forum filmu Deuce Bigalow: Boski żigolo w Europie

Niezły? polecam? lepszy niż pierwsza część? subiektywnie to jeden z najgorszych przypadków zmarnowania taśmy filmowej i stracone prawie półtorej godziny z życia.

crisf102

Nic dodać nic ująć, typowy amerykański humor sprowadzający się do jednej rzeczy..

ocenił(a) film na 1
Invincible_

wiecie, że ludzie dają mu 10/10?

dzungo

Od pięciu minut próbuje jakoś to skomentowac ale nie potrafię. Ludzie są mało ambitni najwyraźniej.

ocenił(a) film na 1
Invincible_

Po prostu - siąść i płakać. Albo oglądać po pijaku :)))

dzungo

Haha w taki sposób to może i się da ;p

ocenił(a) film na 9
Invincible_

"Ludzie są mało ambitni"
bla bla bla ludzie po prostu chcą się wyluzować,pośmiać i pobawić.Nieraz trzeba obejrzeć coś takiego na tzw.odmóżdżenie.To jest film z cyklu "tak głupi,że aż śmieszny"Zapisz się do stowarzyszenia nudziarzy i sztywniaków.

ocenił(a) film na 9
dzungo

to jest film dla ludzi wyluzowanych,nie dla nudziarzy i sztywniaków.

Znawca kina

hahah znam wiele komedii wierzcie mi a ten mnie po prostu obrzydza łagodnie mówiąc. Jeśli moja ocena ma mnie zapisać do grona nudziarzy to

Invincible_

mogę się zgodzić;D

Kobieta z dziurą w szyi, penis zamiast nosa... też coś

ocenił(a) film na 9
Invincible_

a jakie są według Ciebie najlepsze komedie,możesz wymienić kilka tytułów ?

Znawca kina

Wiesz jest wiele dobrych starych Polskich komedii, które pewnie dobrze znasz więc nie muszę ich przytaczac, ale jeśli chodzi o takie typowo Amerykańskie komedie, na które możesz przychylnie spojrzec to np Wykiwac Klawisza. Wiem nudziara coś zaproponowała ale nie uwierzysz śmiałam się na tym;D

ocenił(a) film na 9
Invincible_

Wykiwać klawisza dałem 7/10 więc dobry,kilka razy się zaśmiałem na tym filmie.

Znawca kina

No to tak jak ja uważam, że dobry u mnie to już jest naprawdę wysoko. Nawet na serduszko się pokusiłam.