oglądałem American Pie wszystkie częsći, oglądałem Eurotrip, oglądałem Boskiego jedynke, Tomcats, Not Another Teen Movie, ale to wszystko co do niesamowitej beki i nieziemskiego bezsensu niedorównuje do dwóch tytułów, tzw. perełek mojego umysłowego szaleństwa a mianowicie filmu WHITE CHICKS który był swego czasu najśmieszniejszym filmem dla ludzi takich jak ja kochających się w bezsensach :D ale ile można oglądać jeden film? myślałem jednak że nie powstanie nic równie dobrego aż tu nagle pojawiła sie "dwójeczka" Boskiego :D o ja pierdziele.... łezka w oku brawa dla tych panów co to zrobili bo jest to nieziemski film, powiem szczerze że komedie zazwyczaj śmieszą i się podobają za pierwszym razem, w tych 2 tytułach muszę przyznać miałem za 1 razem jak oglądałem niesamowicie mieszane uczucia, i chyba wszyscy tak mają, ale z biegiem czasu, po 2,3,4, 10, 40 razem film stawał się częścią mojego biednego życia ;D nic dodać nic ująć congratulations Gentelmens! no to spadam do kiedyś :) See You aroun T'J ;D