Boże!!! Mam nadzieję, że głównym bohaterem będzie Nero! :* Jak ktoś coś wie na ten temat, to niech da znać!!!
Dlaczego??? Dante jest jakiś... inny... Nie żebym go nie lubiła, ale potrafi być wkurzający, dziecinny itd... :/
Dante, Dante i tylko Dante :D No i żeby wtrynili jeszcze Vergila i będzie gites ;)
Ciekawe czy zekranizują najpierw 1 czy 3? A może będzie to luźna adaptacja? Mam nadzieję że będzie to animacja 3D ypu FFVII bo film a żywymi aktorami wyglądał by dość tandetnie i sztucznie ;)
Nom, a la FF, to by było super :D Przeszłam całe DMC3 i polubiłam Dantego (na końcu trochę spoważniał :)
Hmm Dante jest zawsze pokazywany z różnych stron, w anime jego humor był diaboliczny xP natomiast w grze był typowym luzakiem z dobrym poczuciem humoru ^^ jak sobie przypomnę 3 część klauna i słowa Dantego Dance Mothefucker to jestem zniszczony :)
nie ma co płakać gdyby DMC miał byb yć aktorski :) jak by był dobry reżyser i obsada to by był git bo i były by fundusze na maxymalne efekty. Jak ktoś by mi powiedział że takie efekty i umiejętność walki Dantego nie mogły by zostać odwzorowane w normalnym filmie to bym wyśmiał go od razu panie i panowie technika komputerowa może wszystko. A animacja? w 3D? po co to, wystarczy gra i anime.
Pozdrawiam
Nero na pewno nie będzie głównym bohaterem... Dante będzie grał pierwsze skrzypce jak zawsze a Nero był czymś jak Lucia w 2 ,w następnej części go nie będzie bo to tylko taki wybryk twórców...
w takim razie i Vergil był wybrykiem twórców gdyż w dmc 1 pełni bardziej drugoplanową rolę a w 3 jest najważniejszą postacią... (i takie dziwne odczucie w stosunku do Dantego). Wątek z Lucią był ostatni chronologicznie więc nic dziwnego że więcej się nie pojawia. Zaś Nero w przeciwieństwie do niej jest następcą Vergil'a który prawdopodobnie wybrał go osobiście a Dante zobaczył w nim tą iskrę jaką posiadał jego brat.
Na Nero nie masz szans on dopiero sie pojawia w 4 czesci gry,Jezeli film powstanie fabula moze byc zblizona do czesci 1 albo 3 w ktorej Dante byl mlody i dopiero poznawal swoje moce i przeznaczenie nie zdziwilbym sie gdyby pojawil sie Vergil w koncu to jego brat i moglby byc glownym czarnym charakterem w filmie,ale za takie cos musi sie wziasc porzadny rezyser utalantowani tworcy plus spory budzet no i film nie moglby miec Kategorii PG-13 bajki to my nie potrzebujemy
Też mam nadzieje ,że Nero będzie, nie musi być główną postacią. Bardziej Dante na główną się nadaje, ale fajnie by było jakby pojawił się i Nero. No i Trish też ma być ;)
Żeby ktoś w ogóle się pojawił bo od dawna nic się nie zapowiada żadnych wzmianek itd. a już ma wyjść w tym roku..