PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=427338}
7,7 33  oceny
7,7 10 1 33

Devil May Cry
powrót do forum filmu Devil May Cry

Nienawidzę jak tak robią!!! Zapowiadają film na podstawie zajebistej gry a potem odkładają premierę w nie skończoność co chwile zmieniając koncepcję na film.Mam nadzieją że będzie to film o starym Dante a nie tym nowym.

Kamtaro1994

Co ty, ten film nigdy nie powstanie. Oryginalna seria była zbyt specyficzna i japońska na Hollywood, a reboot okazał się niewypałem. Ten film powinien już dawno wylecieć z bazy.

Trochę szkoda, bo DMC3 to idealny materiał na film. Oczywiście z odpowiednim podejściem i jako takim zrozumieniem materiału źródłowego przez reżysera. Chociaż ciężko byłoby dobrać obsadę. Zawsze uważałem że idealnym Dante (tym prawdziwym Dante, nie tą podróbką) byłby MŁODY Brad Pitt, ale cóż... Brad Pitt już nie jest młody ;)

Kamtaro1994

Twoje błędy ortograficzne biją po oczach

fanzlalka

Jeśli możesz to podaj miejsce w którym zrobiłem błąd ORTOGRAFICZNY. Najwyżej co to używam specyficznej składni do konstrukcji moich zadań.

Kamtaro1994

matko boska naprawdę nie wiesz? np "nie skończoność" sorrki ale aż bije po oczach

ps: nie ma nic takiego jak specyficzna składnia, albo się u mnie budować zdania poprawnie albo nie, ale nie przejmuj się dajesz radę