Diabeł ubiera się u Prady

The Devil Wears Prada
2006
7,0 403 tys. ocen
7,0 10 1 403227
6,0 52 krytyków
Diabeł ubiera się u Prady
powrót do forum filmu Diabeł ubiera się u Prady

Słyszeliście może, że ma być kontynucja Diabła. Na dodatek jakaś polska modelka - Iga Wyrwał ma zagrać epizod. Piszcie jak wiecie coś więcej.

martinii14

Fajnie by było jakby zrobili drugą część - z tym, że książka obejmuje tylko jedną..

ocenił(a) film na 10
martinii14

dokładnie dzisiaj przed sekundą czytałam ten artykuł na 'egoisci.pl' i wpadłam na strone, żeby popatrzyc czy szykuje się dwójka.
jednak na filmwebie cicho sza.
nie wiem co o tym myślec..:)

ocenił(a) film na 7
iluvfame

ja po prostu gdzieś czytałam, że jakaś polska aktorka Iga Wyrwał dostała rolę epizodyczną w kontynuacji Diabeł ubiera się u Prady

a tak poza tym ciekawi mnie o czym byłaby 2 ?

martinii14

Kilka dni temu wróciłam z wycieczki do Londynu. Idąc korytarzem w metrze zauważyłam kątem oka plakat, na którym była okładka książki "The Devil wears Prada" a obok niej prawie identyczna tylko że z zielonym butem zamiast czerwonego. Napis głosił chyba "Red goes Green" czy jakoś tak. Niestety spieszyliśmy się i nie zdążyłam się przyjżeć.

Może Lauren napisała seequel??

ocenił(a) film na 9
Finding_Neverland

Z zielonym butem książka Lauren Weisberger nazywa się "Chasing Harry Winston". Lecz opowiada inną historię, z tego co wyczytałam.

ocenił(a) film na 7
magdalencjusz

Mi się wydaję, że to będzie kompletnie co innego. Prawdopodobnie tylko prasa nagłośniła, że ma być to kontynuacja Diabła. Myślę, że to będzie po prostu ekranizacja kolejnej książki Lauren Weisberger

martinii14

Wydaje mi się, że będzie to ekranizacja 'Portier nosi garnitur od Gabbany'.

Bo niby o czym miałaby opowiadać druga część przygód panny Sachs?

ocenił(a) film na 7
martinii14

http://www.egoisci.pl/4351/8222uroda_byla_moim_przeklenstwem8221/