Ten film ani nie ma fajnej fabuły ani sensu!!!! Do kitu!! Beznadzieja!!!
Po co sie robi takie filmy!!!!!
Lepiej zrobić Film taki jak np.Świt Żywych Trupów albo Jakąś czesc Freddego!!!!!!!!!!!!
Lub ciekawą Komedie typu Mrówki w gaciach lub Jay i cichy Bob kontratakują!!!!!! A nie takie ciulstwo jak ten cały dom 1000 Trupów
No i tu Piters masz u mnie + :) ten film to totalna beznadzieja. Bez dwóch zdań można go porównać do Martwicy mózgu ... hehe. Oglądając ten film nie myślałem, że będą tak zjebane sceny, wykraczające poza normy !!! W dupe z takimi filmami :)
Piers polecam ci horror pt "Klątwa" a z komedi "Eurotrip" bądź "White Chick"
również uważam ze film beznadziejny..! ble..! nic nie wniósł do mojego życia pozatym że mi troche porył głowe..!! jak można być takim kretynem i wymyslic coś takiego..!! :o/
Właśnie chodzi o to, by Ci porył głowę, także spełnił swoje zadanie :P Jak nie znasz Roba Zombie to nie zajarzysz filmu, więc nie mów, że beznadziejny, tylko, że go po prostu nie skumałeś :D
pozdr :*
ej mówie to co myśle..! takie jest moje zdanie na ten temat..! jesli Ci sie podobał ten film to luuz..! nie mam nic przeciwko..! mi sie nie podobał wiec to uszanuj i nie mów mi co mam robić/mówić..! bo tego nie nawidze..!!
peace..!
ja znam Roba Zombiego i i zobaczyłem w tym filmie scenografię znajomą z jego show, wkładek i grafik i co z tego? Lubie jego muzykę, ale ten film to totalne gówno, i nie ma w nim nic do "skumania". Jakie niby jest przesłanie?
Takie, żeby nie chcieć zobaczyć lub wiedzieć czegoś, co lepiej zostawić w spokoju i nie pchać się do domu nieznajomych :P
Skoro lubisz jego muzykę to wiesz jaki jest jego styl etc. więc czego się spodziewałeś? Można było przewidzieć co to będzie za film. Ja nie traktuję tego jak genialnego horroru, film krąży po drodze kiczu, jednak jest chory i to mi się spoobało, jest inny niż reszta. Jest zrobiony z kiczem, ale jednak różni się od innych tandetnych produkcji co już go wyłamuje w tego grona :)
Jak ktoś nie jarzy Zombiego i jego głupiego poczucia humoru oraz ironii to z miłego oglądania nici...
pozdr.