Film strasznie mi sie podobał. Gra aktorów nie zachwyca ale nie dość ze świetna muza to jeszcze te zdjecia. Wypasoina scena, gdy gliniarz otwiera drzwi a za nimi zwłoki cheerlederek. Wkońcu to ma być horror a nie film dla nastolatków.
Z całym szacunkiem, ale... jesteś nienormalny!!!
No właśnie, jeżeli rzeczywiście ten film ci się podobał to gratuluje gustu i czuję się zaproszony na RZEŹ-PARTY w twoim domu.
To był horror? Człowieku zastanów się nad tym.
astro creep
Tak, nadal śmiem twierdzic że jest to film z gatunku horror. Może nie chciał krecić kolejnego obrazu ze strzasznymi potworami, które wyskakują w momentach aby nastraszyć widza. Tak jak kiedyś "Texas Chainsaw Massacre" pokazał bardziej realne spojrzenie na te filmy i wywyłał skandale i obrzydzenia to teraz jest to film kultowy. A Rob byle czego też nie nagrał ...
astro creep
Tak, nadal śmiem twierdzic że jest to film z gatunku horror. Może nie chciał krecić kolejnego obrazu ze strzasznymi potworami, które wyskakują w momentach aby nastraszyć widza. Tak jak kiedyś "Texas Chainsaw Massacre" pokazał bardziej realne spojrzenie na te filmy i wywyłał skandale i obrzydzenia to teraz jest to film kultowy. A Rob byle czego też nie nagrał ...
Realne spojrzenie?
Fakt może i to horror, na pewno jest skandalem, ale człowieku jaikie realne spojrzenie? Rozumiem że w ameryka to kraj różnych dziwnych rzeczy i zarówno najwięsze skupisko pojebusów na ziemi, ale bez PRZESADY!!! Jeżeli jego zamysł był taki żeby obrzydzić widzów to plan powiódł się bez powikłań. Ciekawe czy dobrze się teraz czuje Będać na na ustach każdego widza, no i przyjrzyj się komentarzom na jego film, same typu: Ten koleś ma nasrane w głowie itd. Czy to nie daje do myslenia?
The MAD MAD MAD World ROB ZOMBIE
Jeżeli słuchałeś płyt i czaisz texty to zauważyłeś, że on sam jest i ma się za kosmicznego świra :-D. Jeżeli ja bym robił komedie to żeby łzy lały się strumieniami a brzuch bolał mnie do dnia następnego od śmiechu. Jeżeli to miałby być film grozy to żeby go zapamiętano na długo i było by troche elementów gore. Jemu się to udało, popatrz ile komentarzy już zaczyna się wokól niego. I chce żeby nadal pozostał przy filmach tego typu.
The MAD MAD MAD (too) World without ROB ZOMBIE
Dla mnie film jest dobry, gdy przekazuje coś jeszcze prócz wrażeń. Film powinien dawać do myślenia. House of 1000... też daje do myślenia ale nie myślę na temat filmiu tylko kontrowersji jaką wywołał itd. Film Zombiego, dla mnie, nie dorasta nawet do miana horroru, ponieważ wg mnie nie było w nim nic, a nic groźnego, a tym bardziej wciągającego, nie było napięcia. Dosłownie spałem, kilka scen było "fajnych" ale to zasługa muzyki. A po za tym nie lubie lania wody w filmach, taki typ horroru, którym jest (bądź nie) House of.... jest po prostu nie na czasie Kropka
Run Rabbit RUUUN!
Na czasie!? Filmy podobnie jak moda nie musza byc na czasie, nie dla mnie. Nie nosze modnych szerokich spodni, czy co teraz tam jest modne bo mam własny jakiś wykreowany styl. Filmy nie muszą mieć niesamowitych efektów specjalnych i zapierać dechu w piersiach.nie w tego typu ekranizacjach. jezeli szukasz czegos do myślenia to w wiekszosci zdecydowanej w tego typu filmach nic nie znajdziesz o czym możesz myśleć. Mowisz że nie ma napiecia.....a gdy Otis trzymał spluwe przy głowie gliniarza? lub jak ta laska szła przez korytarz trupów?lub gdy kroliczek uciekał przed piekną Baby...a co do aktorów to niektórzy grali już wczesniej w produkcjach podobnego typu, ale nie o tym. No a muza rządzi!!!
What's up dock?
Zgadza się, ja też nie noszę szerokich spodnich, to wszystko z modą i stylem to prawda. Może i masz racje, że w takim filmie nieznajde nic głębszego ale jedno jest pewne ten film KICZ!!!!!!!
That`s all foolks
Gadaj zdrów!
Rob to mój fan i na ten film długo czekałem ... i się nie zawiodłem!
It;s so typical...
Pisz zdrów!
Rob ma nasrane we łbie.. nikt mnie nie przekona że ten film nie jest kałem........... W każdym razie dzieki za wymianę zdań na ten temat. :):):)
Pozdrawiam!
Najpierw obejrzałem na DVD...teraz kupiłem CKM i żałuję...jedyny plus to kilku znanych aktorów z filmów klasy B i tyle....ten film to tragedia, ale są niezłe patenty ale jest ich bardzo mało...
dla mnie miernawa komedia, nie trafia w moje poczucie humoru za bardzo. Nazywanie tego filmu horrorem to osmieszanie samego siebie.
pozdrawiam