Dom 1000 trupów

House of 1000 Corpses
2003
6,0 16 tys. ocen
6,0 10 1 15685
6,5 16 krytyków
Dom 1000 trupów
powrót do forum filmu Dom 1000 trupów

JAK KTOŚ CZUJE GŁĘBOKĄ POTRZEBĘ WYBUDZENIA W SOBIE SADYSTYCZNYCH POPĘDÓW TO FILM MU MOŻE POSŁUŻYĆ ZA KATALIZATOREK.
TO NIE HORROR TYLKO RZEŹNICKIE POLETKO PEŁNE CHORYCH POMYSŁÓW. DO POŁOWY JESZCZE DA SIĘ OBEJRZEĆ, ALE POTEM... KOSZMAR.
RACZEJ STRATA CZASU... NIE. NIE RACZEJ. NA BANK!

ocenił(a) film na 3
jabu

PO OBEJRZENIU ZACHODZĘ W GŁOWĘ JAK TO SIE STAŁO, ŻE FILM DOSTAŁ U FORUMOWICZÓW ŚREDNIĄ 7! ALBO JA JESTEM PRZEWRAŻLIWIONY, ALBO MAMY GRUPĘ POD WEZWANIEM CO LUBI SKRAJNE SADO-MASO - I TO ZUPEŁNIE W NIESMACZNYM WYDANIU...

ocenił(a) film na 9
jabu

Wszystko dla ludzi ;) Byle w odpowiedniej dawce. I ten filmik to właśnie ta odpowiednia dawka :) Po prostu trzeba zdrowo podejść do tego filmu i pamiętać aby po obejrzeniu nie sięgać zaraz po tasak ;)))

Schlagzeuger

ludzie przieez to byla lightowa komedyjka. Czrna komedyjka, pastiszowy pseudo horrorek. Gdzie ty sie doszukujesz tego koszmaru? Czyzbys cale zycie ogladal beverly hills 90210?

jabu

Do tego filmu trzeba mieć odpowiednie podejście i psychikę. Nie kwalifikujesz się. Przykro.

blacki

chyba odpowiednie poczucie humoru, bo raczej film do najambitniejszych nie nalezy i do specjalnie krwawych tez nie......

velvety_remembrance

To właśnie napisałam.

ocenił(a) film na 8
jabu

hmm...jeżeli to jest taki strasznie "chory" film,to nie widziałeś chyba jeszce czegoś typu Cannibal Holocaust,czy Necromantik...te filmy mogą dostać miano chorych,chociażby za ich temat,a nie to...

Shrodis

chyba nie widziałes chotych filmów dzieciaczku