Dom nad jeziorem

The Lake House
2006
7,2 122 tys. ocen
7,2 10 1 122361
5,9 14 krytyków
Dom nad jeziorem
powrót do forum filmu Dom nad jeziorem

Film mi sie wogóle nie podobał, nudny i tyle to jest moje zdanie na temat tego glupiego filmu, prosze mi nie wypisywac beznadziejnych odpowiedzi ze mam 15 lat i nie znam sie na filmach bo tak nie jest. Przez caly film sie nic nie dzieje tylko jakies durne perfidne listy. Co to wogole za gowno obejrzalem go ze wzgledu na tak wysoka ocene ponad osiem lecz jak go zobaczylemto zwykla H***ia i tyle . Wszytko na ten teamt MOJA OCENA -10/10

ocenił(a) film na 9
SonGohan

Wiesz co? Postawmy sprawę jasno: nie zrozumiałeś tego filmu kompletnie, zaś wściekły na to, postanowiłeś wyżyć się na forum.
Jak na niezły duet, muzykę i pomysł, moja ocena: 10/10

PS.: Ten minus mogłeś sobie darować ;]

Pozdrawiam.

ocenił(a) film na 3
freepick

wiesz co kumam ten filmy ale jest benadziejny i tyle. No i mowie jeszcze raz ze tyo moja opnia , widze ze juz mowisz ze sie tu wyzywam, nie niestety sie nie wyzyywam ale pisze to co mysle o tym filmie. Jeszcze raz beznadzieja!!!

ocenił(a) film na 8
SonGohan

Jak na kogoś kto zna się na filmach mało rozwinięta wypowiedź...

ocenił(a) film na 9
rupert_r

No dobrze, ale wiesz przecież, że zawsze znajdą się nie zadowoleni widzowie. A zresztą film od 15 lat... więc masz prawo wyboru ;]

ocenił(a) film na 8
SonGohan

Skoro nie interesuja Cie filmy tego rodzaju to po co je ogladasz???!! Film w swoim gatunku jest swietny.

SonGohan

perfidne...PERFIDNE??????????? ???!!!!!!!!!!!!!!!! Czy ty w ogóle wiesz co to znaczy? Radze zajrzeć do słownika i nie posługiwać się słownictwem, którego znaczenia zdecydowanie nie znasz. Skoro nie lubisz takiego typu filmów, po co oglądasz? Bo ocena wysoka? Film powinny oceniać osoby, które je lubią i ocenią biorąc pod uwagę, rodzaj. Na prawdę polecam na przyszłość:
A. Zajrzeć do słownika
B. Dobrze się zastanowić na tym co się pisze
C. Nie kierować się oceną innych w wyborze filmu, który chcesz obejrzeć

Uważam, że film był na prawdę bardzo dobry, świetna muzyka, gra aktorska i scenariusz mimo, że nie nowatorski, ale zawsze coś. Moja ocena to 9/10

SonGohan

mi też nie pasuje mi słowo "perfidne" ale nie będę krytykować twojej wypowiedzi bo każdy może mieć własne zdanie na temat tego filmu i uważam że należy uszanować poglądy innych (mimo tego, że nie zgadzam się z twoją wypowiedzią).

ocenił(a) film na 9
SonGohan

Hahaha..."perfidne" listy. Perfidne to by były gdyby opowiadali o swoim romansie pod nosem partnerów. POza tym, jesli lubisz "X-mena", "Ona to on", albo "Za szybcy za wściekli" (akurat z tych rzeczy mi się nic szczególnie nie podobało ..wybacz mi) to chyba jasne, że nie idziesz na "Dom nad jeziorem".

użytkownik usunięty
veritas

Chciałbym w takim razie spytać sie ciebie jakie miałeś oczekiwania do tego filmu przed jego obejrzeniem?Może myślałeś że wszystkie filmy "romantyczne" są takie jak "dziewczyna z sąsiedztwa"?a tak z ciekawości sie zapytam (by sprawdzić swą intuicje no i dla statystyk:] serio masz 15 lub mniej lat?dziewczyna cię rzuciła(to też do statystyk)?I oczywiście grzecznie i zgodnie też szanuje twoją wypowiedź

veritas

jezu ludzie;P nie piszcie chłopakowi, że jeśli nie lubi tego typu filmów to po co ogląda - bez sensu gadacie, skąd miał niby wiedzieć jakiego typu będzie ten film - po tym jaki ma wpisany gatunek?:) przecież wiadomo, że filmy w obrębie jednego gatunku mogą się baaardzo różnić od siebie; mnie np. zaskoczył ten film (tyle, że w moim wypadku na plus:])