Dwie postaci, których nie preferuję... Keanu Reeves i Bullock.. Dwie przereklamowane
osóbki hollywoodu... nie ogladam tego syfu.
A ja sądziłam, że to miejsce służy wymianom spostrzeżeń na temat OBEJRZANEGO FILMU. No i nie ma to jak oceniać coś, czego sie w zyciu nie widziało. Fajna sprawa, też tak zawsze robię :D Przeważnie mam mase spostrzeżeń ;)
przetrwałam pierwsze pół godziny, poczym zasnęłam XD
niewyobrażalnie nudny film, jego twórców musiało najwyraźniej zamroczyć ;p
ale to tylko moja skromna opinia.
Z jej wypowiedzi ewidentnie wynika, że była znudzona filmem, a skoro była nim znudzona to znaczy, że po pierwsze: filmu nie zrozumiała, po drugie: nie zrozumiała go gdyż najwyraźniej Bóg poskąpił jej wrażliwości. A może zasnęła, bo to nie twórcy byli zamroczeni, tylko ona... urwała się z imprezy i po kilu głębszych zasiadła przed telewizorem i usiłowała zrozumieć fabułę filmu, co jak widać ma teraz swoje odzwierciedlenie w jej "skromnej opinii", nad wyraz skromnej zaznaczam, ponieważ nie napisała nic więcej, poza tym, że film jest nudny.. jeśli ktoś pisze coś takiego, warto by było uzasadnić swój osąd w więcej niż jednym słowie ;]
Keanu Reeves przereklamowany? Człooowieku Ty widziałeś jego twarz ona nie może się ''przereklamować'' :D
Twarz zapewne widzialem, ale bardziej zwracam uwage na ilosc wygranych Zlotych Malin, ktora zaprawde jest imponujaca oraz nieskromna rowniez liczbe wyroznien z cyklu Teen's Choice....
Hmmm....