Świetny film. Trzyma w napięciu do ostatniej minuty. Oglądałem Wyspa Tajemnic z Di
Caprio który według mnie jest bardzo podobny mimo tego jest to niebo a ziemia. Przede
wszystkim świetna rola Daniela Craiga który potrafi jak można było zauważyć nawet grać
wariata przez pewien czas. Myślę że reżyser jest z niego dumny i to co chciał w nim zawrzeć,
zawarł. Jak najbardziej polecam. Genialny!
fiufiu ...aktor który potrafi grać... niesamowite ;)
Film nędzny, a Craig jest przereklamowany.
Nie potrafisz napisać porządnego postu?! Może jakieś podstawy a nie kur... przyjdzie sobie frajer który oglądał u kolegi film u napisze że nędzny. Zastanów się co piszesz. Nie jesteś tu sam pedale
To ty jesteś zakochany w Craigu,średnim aktorzynie, który nawet potrafi grać wariata(łał), więc nie nazywaj mnie sobą leszczu,podotykaj się lepiej z kolegą z którym ogladałeś deream house i się podniedciłeś.A ten nędzny film nie jest godzien bym się rozpisywał .Tyle w tym temacie wariacie.
Wow. Nawet potrafisz rymować cieniasie. Nie jestem pedałem tak jak twoi znajomi i przynajmniej umiem jakoś normalnie podejść do filmu a nie tak jak ty. Nie było gołej baby - film jest kijowy. Fajne ocenianie. Myślałem przede wszystkim że tutaj są normalni ludzie i można normalnie podyskutować a zamiast tego muszę się z jakimś przydupasem użerać. Widzę pierwszy film z kolesiem a tylko napisałem że jest dobry w tym filmie a ty tu o jakimś zakochania gadasz. Weź się koleś zastanów co ty tu w ogóle robisz. I fajnie że znasz angielski. deream house. ja ... Internet spada na psy przez takich jak ty. To jest mój ostatni komentarz w tej sprawie. Szlachta nie ma czasu na użeranie się z niedorozwojami. Pozdro dla normalnych!
Fakt filmweb schodzi na psy przez idiotów, którzy jedyne co potrafia to ubliżać.Za takie słowa jakie napisałeś wcześniej pod moim adresem na żywo dostał byś po pysku, ale masz szczęście że jesteś schowana za firewallem szlachto spod śmetnika.
Film Dom Snów jest wg mnie najlepszym filmem z gatunku. Świetny scenariusz, zdjęcia, gra, muzyka. Moja ocena 9
Szanuje Twoje zdanie, ale najlepszy film z gatunku ;)...RLY??
Scenariusz jest prosty jak budowa cepa, albo ten typek kacper39 - pokażemy faceta, który wiedzie spokojny żywot ze szczęśliwą rodziną i zastosujemy oklepany patent, że to wszystko dzieje się w jego głowie.Banalne, ale jak widzę mniej wymagającego widza zadowoli.Zdjęcia? Bez rewelacji, nie widziałem tam niczego co by zachwyciło.Gra aktorska przeciętna, nic specjalnego, a muzyka? To tam w ogóle jakaś była? ;)
naciągane 3/10