ludzie jeśli chcecie na maksa odebrać ten film to nie oglądajcie zwiastunu bo to tak jakbyście obejrzeli go całego. Cała magia filmu jest niestety zdradzona w trailerze. Ja na szczęście nie oglądałem, jakbym oglądał to bym pewnie dał ocene o 1 albo 2 niższą
Pamiętam tak samo zrobili z filmem "Co kryje prawda". Dobrze że wcześniej nie obejrzałam zwiastuna, bo jak się okazało wszystko co mnie zaskoczyło w filmie, właśnie w nim było pokazane.
Zgadzam się! Niestety mnie nikt o tym nie uprzedził ;/ . Coraz więcej jest tworzonych zwiastunów w których odkrywany jest ważny wątek i to jest najgorsze,bo przez to film traci wiele swoich walorów z których najważniejsze jest zaskoczenie.
Niestety - takie czasy, chcą przyciągnąć ludzi do kina i ładują najciekawsze sceny do trailerów. Na szczęście w tym przypadku widziałem film wcześniej. Przypomina mi się film Hi Way, zwiastun leciał non stop, zapowiadała się super komedia a skończyło się na beznadziejnym filmie z 5 śmiesznymi scenami znanymi z trailera.
Ja niestety nie zostałam uprzedzona i obejrzałam trailer zanim było coś więcej o filmie wiadomo ;p Zaciekawił mnie, wątek mógł być ciekawy, co dalej? No cóż, tak naprawdę to był jedyny wątek, który w filmie odkrywa się w 40 minucie czy coś koło tego. No przepraszam bardzo, ale ja wiedziałam kim on jest już od pierwszej minuty! Bardzo się zawiodłam, bo film nieźle zrobiony. Aktorzy na wysokim poziomie (bardzo podobał mi się Craig - był naturalny, no i oczywiście Weisz), akcja trzymająca w napięciu... cholera jasna, gdyby tylko nie zwalili zwiastuna!
6/10 za dobry kawałek roboty, ale było znacznie wyżej, gdyby nie spoilery ;/
MÓWIĘ NIE SPOILEROM! nie ważne gdzie! ostatnio nawet przeczytałam w komentarzach na yt ;/
To prada. Siła tego filmu leży w zaskoczeniu. Podejrzewam, że po trailerze nie dałbym 9.