Zastanawiam się nad tym kto wypisuje takie bzdury o tym filmie.
Film jest dobrze nakręcony, trzyma w napięciu cały czas.
A jeśli ktoś nie rozunie Thrillerów, niech zacznie oglądać bajki.
Film bardzo dobry 8/10
Zachęcony twym zadowoleniem niemal zasiadłem przed telewizorem, ale gdy ujrzałem ile dałaś Weekendowi jakoś mi przeszło ;)
Na przekór zdrowemu rozsądkowi zasiadłem prze tv i co najważniejsze , pomimo późnej pory, dotrwałem do końca;)
Zgadzam się z Tobą w całej rozciągłości ... mamy odmienne gusta ;)
Jedyne co mi się ciśnie na usta po projekcji to parafraza słów Kazika S. który zaśpiewał że "wszyscy artyści to prostytutki"
Zaproponuj "takiemu" parę złoty a zagra wszystko i we wszystkim nie bacząc na to jaki to ma wpływ na jego wizerunek.
Oczywiście pozdrawiam, mając jednocześnie nadzieje, że w dowodzie nie masz adnotacji "artysta" ;)
nawet gdybym miała nie obraziło by mnie to, poza tym w końcu Kazik też artysta :)))))
Dziękuję za pozdrowienia i może się spotkamy jeszcze na jakimś forum :))))
Gosia
Zrobiło się tak słodko, że nie pozostaje mi nic innego jak przesłanie buziaka ;)
:*
hahahahahahahahahahahahahahahaha :)
No tak :) Ale wolę jak jest słodko niż wulgarnie :)
A pociągnijmy może ten temat, ja ostatnimi czasy oglądam wszystko co mi w ręce wpadnie, bo nawet jak sie odważyłam zobaczyć "Ostatni dom po lewej" to już jest "wszystko" :) Ale to temat na kiedy indziej ;)
To powiedz, jak dobry wg Ciebie film zobaczyłeś ostatnio?
potwierdzam, ja daję 9/10, po obejrzeniu filmu jestem dalej w szoku spowodowanym zwrotem akcji ;-)
Mnie też się podobał, jest w nim coś, co nie pozwala oderwać wzroku od ekranu. Z jednej strony mroczny, by za chwilę przenosić w prawie baśniowy klimat. Para moich ulubionych aktorów dopełnia efektu. Można zarzucić mu wtórność , ale jak dla mnie , to nieistotny element w przypadku tego właśnie filmu.