Dom snów

Dream House
2011
6,7 82 tys. ocen
6,7 10 1 82438
5,1 19 krytyków
Dom snów
powrót do forum filmu Dom snów

bardzo fajny

ocenił(a) film na 8

ale to prawda zwiastun zdradza zbyt wiele. Generalnie OK. Pierwszy horror na którym się popłakałam ;-)

ewciar82

to nie horror a bardziej thriller, I moim zdaniem trailer nie zdradza wszystkiego. Ja po zwiastunie byłam pewna że to on ich zabił, a tu jednak niespodzianka.... Myślę że film wart obejrzenia, bynajmniej za grę aktorów daje 7, :)

ocenił(a) film na 8
dzasta_rasta

Film warty obejrzenia! Jest zaskakujący i co ważne z dreszczykiem emocji więc nikt się nudzić nie będzie ;), gra aktorów jest bardzo dobra i co tu dużo mówić - obejrzenie nie będzie stratą czasu daje 8/10 i na pewno jeszcze oglądnę go z koleżankami jak wyjdzie na DVD^^

ocenił(a) film na 7
dzasta_rasta

Nie jest to horror, filmweb opisuje film jako dramat, thriller. Nie zdradzajmy jednak otwarcie zbyt dużo szczegółów. Niektórzy może nie oglądną trailera.

ocenił(a) film na 7
ewciar82

Z perspektywy wydaje mi się, że zwiastun miał zdradzić wiele, ale po to, aby widz nie skupiał się tak na wątku thrillera. Najciekawsze jest to jak główny bohater odkrywa to co jest już wspomniane trailerze, jak uświadamia sobie dramatyczną prawdę, ale rezygnuje z tego, dla zakłamanej, lecz pięknej fantazji ( tak to by się to ciągnęło i ciągnęło, gdyby nie pewien Pan.) .