Dom snów

Dream House
2011
6,7 82 tys. ocen
6,7 10 1 82439
5,1 19 krytyków
Dom snów
powrót do forum filmu Dom snów

cięcia

ocenił(a) film na 5

mam jakieś nieodparte wrażenie że producenci pocieli ten film na jego niekorzyść.

ocenił(a) film na 6
LogiCo

Jestem świeżo po seansie i zgadzam się w 100%, zmarnowany potencjał.

ocenił(a) film na 7
LogiCo

na tym polega ten film ;)

sebeks1989

On na tym nie polega, po zakończeniu zdjęć sceny były dokręcane a sam film był montowany trzy razy.

ocenił(a) film na 7
Witcher

no slyszalem cos o tym. ale o co Ci chodzi w Twoim komentarzu to nie wiem?

ocenił(a) film na 5
LogiCo

Potwierdzam - film bardzo chaotyczny, niespójny, "pourywany". Twórcy chyba nie do końca wiedzieli co chcą pokazać, albo było kilka osób odpowiedzialnych za tą produkcję i każdy chciał "wtrącić" coś swojego, przez co powstało takie "misz-masz". Wiele scen bierze się zupełnie z niczego, część scen zaczyna się i kończy się zupełnie bez sensu, brak logicznego następstwa i trochę naiwności psuje odbiór. Szkoda - trochę zmarnowany pomysł...
Średni - 5/10

ocenił(a) film na 5
PWMarshal

a ja dalej nie wiem jaki był motyw sąsiada w zabójstwie rodziny Wardów. czy ktoś mnie oświeci?

ocenił(a) film na 5
hiperbolamugola

żeby to jeszcze miało jakieś znaczenie... coś tam było o jego kłopotach finansowych więc na siłe można ten motyw sobie dopowiedzieć tyle że to nic nie zmienia w odbiorze filmu. i powiem szczerze że kiedy nagle na koncu wrzucili go jako głównego odpowiedzialnego za całą ta masakre to rownie dobrze mogli tam wrzucic mojego wujka ----> poprostu zeby ktos byl winny a że często tam przejeżdzał to go wybrali.

hiperbolamugola

morderca pomylił domy, zginąć miała Ann Patterson, na zlecenie byłego męża.

ocenił(a) film na 7
dazzling

no właśnie morderca pomylił domy

ocenił(a) film na 8
LogiCo

Rzeczywiście widać te małe nieścisłości .. Jednak i tak podobał mi się film.. Nawet bardzo. Wiem, pewnie dużo osób się ze mną nie zgodzi, ale ja lubię filmy z takich serii gdzie w grę wchodzi umysł głównego bohatera, jak w Sercet Window, dlatego takie błędy nie są w stanie zepsuć mi oglądania. Film jest dobry, mógłby być lepszy .. cóż ;]

ocenił(a) film na 5
Elfiren

Secret Window w porównaniu do tego filmu to cudo i majstersztyk. Nie wiem jakoś tak nie lubię Craig'a i tych jego przerażających niebieskich ślepiów.