Dom w głębi lasu

The Cabin in the Woods
2011
5,5 99 tys. ocen
5,5 10 1 98672
6,9 51 krytyków
Dom w głębi lasu
powrót do forum filmu Dom w głębi lasu

Żenua

ocenił(a) film na 5

tak bardzo chciałem obejrzeć ten film i jak już go obejrzałem to tak bardzo się zawiodłem.Żenada.Strata czasu nie polecam.

ocenił(a) film na 7
pomaranczowylift

To wróć do filmu "Kevin Sam W Domu",dla Ciebie to arcydzieło a dla innych gorsze gówno niż "Plebania"

ocenił(a) film na 5
Artur7335

Kevin to film z mojego dzieciństwa podoba mi się i mam z nim dobre wspomnienia dlatego tak wysoko go oceniłem.Poza tym o gustach się nie dyskutuje.

ocenił(a) film na 7
pomaranczowylift

To dlaczego ten film oceniasz jako żenujący i oglądanie go to strata czasu?
Przecież o gustach się nie dyskutuje,napewno jest wiele osób których ten film zaciekawi,Ty nawet nie uzasadniłeś dlaczego film jest żenadą

Artur7335

Niestety muszę się zgodzić.. dla mnie film był mało ciekawy, może dlatego że nastawiłam się na straszny horror.. żadna z tych scen nie była przerażająca, ani zaskakująca.. A szkoda.. bo film zapowiadał się bardzo ciekawie :<

ocenił(a) film na 5
freddy93_16

Artur7335 jak ci się nie podobają oceny innego usera, to z tym żyj i nie patrz w profil jak masz z tym problem.
Ja z chęcią obejrzę ten horrorek, gdyż je uwielbiam i zobaczymy.
Fakt tylko jeden zauważę ,iż pomaranczowylift temat nazwał ` Żenua `, a film ocenił 5/10 ;)
To i tak wysoko! Niekiedy oglądam horrory z średnią ocen 3/10, a uznaje za przynajmniej dobre.

ocenił(a) film na 7
spocony

Spocony, nie jast tak że nie podobają mi się oceny userów,ale do cholery jasnej,jeśli film jest żenujący i oglądanie go,to strata czasu a ocena 5 to chyba ktoś tu jest nie halo.
Albo ktoś jest konsekwentny,albo bawi się zabawkami i sam nie wie co pisze!!!
Ja oceniłem film na 7 z pełną świadomością,dla mnie jest on dobry,oczywiście nie ma tu niczego rewelacyjnego ani żenującego,mnie wciągnął.
Przy zalewie filmów o zombie,co staje się już mdłe,ten wypada dobrze.

ocenił(a) film na 5
Artur7335

No i ok! Każdy szuka czegoś innego i co innego się podoba.Żenada to na pewno nie film z 5/10 ;)
A filmy o żywych trupach to ja bardzo lubie, Fakt jednak,że dużo miernoty produkują.
Gdzie takie filmy z klimatem jak np. Powrót żywych trupów ;p

ocenił(a) film na 10
freddy93_16

Ej znawco horrorów, o ile mi wiadomo to horror niekoniecznie musi być straszny. Jest o rzeczach nadprzyrodzonych. Chyba mylisz horror z thrillerem czy w wersji PL - dreszczowcem. To on ma przyprawiać o dreszcze a nie horror. Produkcje typu Dark Floors, Cabin in the woods czy Red Riding Hood to tez horrory czy Ci się to podoba czy nie.

ocenił(a) film na 5
Zanthus

Ja takze daje 5/10. Film miał posiadać według mnie lekki,momentami zabawny klimat,jednak mnie to wzieło.
Po prostu,na w miarę kasową produkcję za słabo.

ocenił(a) film na 5
spocony

miało być ` nie wzieło ` oczywiście ;)

Zanthus

no no... raczej z tym się nie mogę zgodzić ;) poczytaj sobie nawet w wikipedii na ten temat.. Jednym z celów jest wywołanie strachu... czasem obrzydzenia.. a według mnie ten film tego nie wzbudza.. może i znawcą wielkim nie jestem ale mam porównanie do wielu innych filmów, które były o wiele lepsze.. i były to HORRORY! jest to moja subiektywna ocena i nadal uważam, że film był bardziej zabawny, niż straszny czy jakikolwiek miał być :P

ocenił(a) film na 10
freddy93_16

Nie zabraniam mieć własnego zdania. To czy się podobał czy nie wiadomo - kwestia indywidualna. Ale co do horroru i thrillera to uważam, że mam rację. Obejrzyj któryś z filmów, o których pisałem w poście wyżej i zobaczysz, że to tez horrory a jakoś super nie straszą.

ocenił(a) film na 3
pomaranczowylift

potwierdzam, ten film to syf totalny

ocenił(a) film na 4
pomaranczowylift

Mnie zastanawia jak to mozliwe ze ma 5,9??? Ja dalam 1/10 - nawet do konca nie dalam rady obejrzec. Jest tyle fajnych filmów i majá po 5gwiazdek a ten syf tez WTF?????????

ocenił(a) film na 8
pomaranczowylift

kogo obchodzi co polecasz?

ocenił(a) film na 4
pomaranczowylift

Nie ma to jak pisać "żenua" i dawać 5... Dla Ciebie film jest średni. Zapoznaj się lepiej z kryterium ocen zanim coś palniesz. nawet ja dałem 4 i to jeszcze nie jest ta twoja "żenua" neokidzie.

ocenił(a) film na 5
skt84

zamknij morde wąski !

ocenił(a) film na 4
pomaranczowylift

uuuu zabolały cztery litery? To oczywiste przecież rozmawiam z ANALfabetą ;-)

ocenił(a) film na 5
skt84

po czym wnosisz że jestem analfabetą idioto ?

ocenił(a) film na 10
pomaranczowylift

Żenua Żenua Żenua Żenua Żenua Żenua Żenua Żenua Żenua Żenua Żenua Żenua Żenua Żenua Żenua Żenua Żenua Żenua Żenua Żenua Żenua Żenua Żenua Żenua Żenua Żenua Żenua Żenua Żenua Żenua Żenua Żenua Żenua Żenua Żenua Żenua Żenua Żenua Żenua Żenua Żenua Żenua Żenua Żenua Żenua Żenua Żenua Żenua Żenua Żenua Żenua Żenua Żenua Żenua Żenua Żenua Żenua Żenua Żenua Żenua Żenua Żenua Żenua Żenua Żenua Żenua Żenua Żenua Żenua Żenua Żenua Żenua Żenua Żenua Żenua Żenua Żenua Żenua Żenua Żenua Żenua Żenua Żenua Żenua Żenua Żenua Żenua Żenua Żenua Żenua Żenua Żenua Żenua Żenua Żenua Żenua Żenua Żenua Żenua Żenua Żenua Żenua Żenua Żenua Żenua Żenua Żenua Żenua Żenua Żenua Żenua Żenua Żenua Żenua Żenua Żenua Żenua Żenua Żenua Żenua Żenua Żenua Żenua Żenua Żenua Żenua Żenua Żenua Żenua Żenua Żenua Żenua Żenua Żenua Żenua Żenua Żenua Żenua Żenua Żenua

ocenił(a) film na 4
pomaranczowylift

Po pierwsze już po tym co napisałeś, bo nie widzisz tego, po drugie jak ja sam już napisałem szybciej, nie rozumiesz kryterium ocen, które samo wyświetla się na gwiazdkach, skoro dałeś 5 jest średni a piszesz, że żenujący, nie rozumiesz tego, więc musisz być analfabetą siłą rzeczy tak jest w definicji tego słowa. Sęk w tym, że jednocześnie nie możesz tego pojąć bo ... jesteś analfabetą ;)
Cytując pana BIackShit i Ciebie samego, ogólnie mówiąc "Żenua"