Dom w głębi lasu

The Cabin in the Woods
2011
5,5 99 tys. ocen
5,5 10 1 98671
6,9 51 krytyków
Dom w głębi lasu
powrót do forum filmu Dom w głębi lasu

Na początku się bałem tego filmu.Ale postanowiłem Go obejrzeć i nie zawiodłem się
Rewlacyjna gra aktorów
Ciekawa fabuła
I fajne sceny zabijania
Dla Mnie 10/10

ocenił(a) film na 10
maciekges

cycki mocy 4.5

Bezi1797

Megapenis vs Gigavagina vol.3

maciekges

Rozpierdalacz 5.0.

conti01

A żeby było na temat: film to jeden wielki zmarnowany potencjał, jedyne fragment godny uwagi to scena z windami.

conti01

Andrzej Hydraulik

ocenił(a) film na 10
aproxx

Hej aproxx słyszałem, że twój stary jest snajperem bo twój ryj to niewypał. XDDD

Bezi1797

[facepalm]

Bezi1797

Idź na dach i zdejmij ze swojej saperki jakiegoś psa!

ocenił(a) film na 4
Bezi1797

... a ja slyszalem, ze jestes ofiara slabego wytrysku i malego czlona ... Powinnienes oddac starych do sadu z te krzywdy.

ocenił(a) film na 4
Bezi1797

Obcy vs Predator , Cos 2001 i Aligator 10/10 hahahaha. Kredki spakowane do plecaka na jutro ?

ocenił(a) film na 10
aproxx

kut assy magiczne 5.2

ocenił(a) film na 10
aproxx

Hej aproxx słyszałem że jesteś wynikiem raka dupy XDDD
ELORZ CEBULAKU

ocenił(a) film na 4
Bezi1797

Twoja stara sciagala ne tescie ciazowym i jeszcze go oblala patrzac na ciebie ...

ocenił(a) film na 10
aproxx

Twoja stara sciagala ne tescie ciazowym i jeszcze go oblala patrzac na ciebie ...

ocenił(a) film na 4
Bezi1797

Nawet masz lokalizacje ukryta internetowy napinaczu ?? Nie dziwie sie bo skonczone zyciowe pi..zdy takie jak ty wlasnie tak maja ... Sraja w gacie przed wszystkim ... Ale mamy wspolnych znajomych wypytam o ciebie ...

ocenił(a) film na 10
aproxx

Nawet masz lokalizacje ukryta internetowy napinaczu ?? Nie dziwie sie bo skonczone zyciowe pi..zdy takie jak ty wlasnie tak maja ... Sraja w gacie przed wszystkim ... Ale mamy wspolnych znajomych wypytam o ciebie ...

ocenił(a) film na 10
aproxx

Jaki k*rwa "Cos 2001" ? XDD

ocenił(a) film na 10
Bezi1797

aproxxa zatkało XDDDD
cebulaka jednego