Dom w głębi lasu

The Cabin in the Woods
2011
5,5 99 tys. ocen
5,5 10 1 98671
6,9 51 krytyków
Dom w głębi lasu
powrót do forum filmu Dom w głębi lasu

Film po prostu tragiczny, wydawałoby się że producenci mieli fantastyczny pomysł na film do
momentu aż akcja się w końcu rozkręca i dowiadujemy się o co chodzi... Fatalny film i tyle w
temacie. Stracony czas i kasa ;/

budus23

Opinie są dość podzielone, dlaczego uważasz, że był aż tak zły?

mosheh

Ja na przykład najwięcej śmiałam się na filmie. Niektóre sceny według mnie są przesadzone i momentami myślałam, że oglądam bajkę, nie horror. Nie zaprzeczę, że bardzo ciekawy pomysł na film, ale sposób w jaki został zrealizowany moim zdaniem jest klapą. Dla osób, które lubią dobre horrory - nie polecam.

ocenił(a) film na 9
saskens

Aha, a mi się wydawało, że z założenia ten film miał być śmieszny, w końcu to horror komediowy, czy się mylę? Jeszcze tego nie oglądałem, ale spodziewam się niezłej beki jak w Armii Ciemności albo czasami w Krzyku :)

ocenił(a) film na 1
mosheh

Byłem na tym filmie dziś i bardzo byłem ciekaw jaki bedzie. Jak to zwykle bywa film na reklamówkach wydawał się być bardzo interesujący, jednak kiedy film się już zaczął cały czar prysł wraz z pierwsza sceną. Aktory grają słabo, film wydaje się mieć potencjał i nagle go gubi po 15 min. Bardzo dobry pomysł na film jeżeli zamiast potworków rodem z filmów SF zastąpić prawdziwymi "Łowcami (ludzmi)" Wtedy miało by to ogromny sens. Ludzie płacący za to, żeby oglądać na żywo ucieczkę niewinnych ludzi przed mordercami. Oczywiście jeżeli ktoś lubi Zombie, jakieś różne pełzaki i inne tego typu dziwactwa uzna, że to może byc fajne, ja jednak uważam, że jeżeli robi się taki film to nie powinno się go udziwniać takimi stworami bo to jest po prostu nierealistyczne... A szczerze ten film miał potencjał. Szkoda. Nie polecam iść do kina, lepiej poczekać na premierę np na Canal + .

Pozdrawiam

budus23

Widze że zdania są strasznie podzielone, dziwne że film na imdb ma nawet spoko notke 7,9 Chciałem się osobiście wybrac na ten film, ale widze że wiekszość komentów jest negatywna więc sobie podaruje.